Vormel 1

Lewis Hamilton ületas Michael Schumacheri kaua aega püsinud rekordi (9)

LISA KOMMENTAAR

Olite kohal ?3. september 2017, 12:40
Mida te siin üldse võrdlete ? Võrdlete võrreldamatuid aegu. Tol ajal sõideti igasuguse ilmaga kvalifikatsioon ja sõit. Mis tsirkus praegu käib ? eile ei saadud sõidetud, võidusõiduajal tugeva vihmaga katkestatakse sõit või sõidetakse ohutusauto taga :D Konkurents oli siis tugevam.
Muidugi "spetsid" siin kes olid asja juures ja nägid kõik pealt tühistaks pooled võidud kuna võideti pettusega ? :D Naera puruks :)
Ehh3. september 2017, 04:27
Mis siis oleks saanud, kui Schumacher poleks õnnetusse sattunud ja sõidaks praegugi?
91 etapivõidu löömiseks peab Lewis kärutama pensionini.
tänaste3. september 2017, 06:45
F1 seaduste järgi võiks schumacheri pooled võidud tühistada,see mees kasutas oma võitude saamiseks ikka päris alatuid võtteid ilma karistuseta.
Tim3. september 2017, 12:02
Mersu tiimi ja sõitjate tulemused tuleks ka kõik tühistada kuna avastati,et tiim kasutas lubamatut kütusesegu.
irw5. september 2017, 21:34
äkki räägid nendest alatutest võtetest--Ferrari panustas toona stabiilsusele-ja kuna Schumacher oli stabiilselt kiire,siis oli see igati õigustatud käik..Barrichello nagu mäletame sai ka hooaja lõppedes Schumacherilt kingitusi-seega oli lõpuks asi tasakaalus..Siiski-Barrichellol oli ju võimalus Brawn GP ga maailmameistriks tulla aga ei suutnud-see näitab ju kui tark oli ferrari eelistus-Barrichello ei suutnud olla stabiilne--aga sina siiski räägi mis gpdele sa viitasid,mis Schumaherilt saaks ära võtta--Äkki siis võrdleksime Hamiltoni sigatsemisi ka ---eelmisel hooajal pidurdas Rosbergi ,et konkurendid saaksid sakslasest mööduda--ei õnnestunud--aga pretsedent on loodud--või siis punaste tuledega legendaarne juhtum-Räikkönenile boksis otsa sõitmine--või siis Rosbergi välja rammimine koos enda katkestamisega elimineeris punktid ja jättis võimalused tiiliheitluseks..sorri aga kõik sigatsevad ja reeglid seda ei keela..Kui sa mõtled neid Schumacheri rammimisi,siis õhe eest sai ta ka karistada nulliti terve hooaja punktid--seega ,tänaste too vihjeid ,millistest GP de eest sa väidetavalt Schumacherit karistaksid--sest mees täitis vaid tiimikorraldusi..
need3. september 2017, 06:46
sakslastest sõitjad on kõik olnud närvihaiged.
3. september 2017, 08:49
Ta oli võistlemise lõpetanud.
igati2. september 2017, 19:43
2. september 2017, 22:12