Spordiblogi

Deivil Tserp | Piinlik tegu Audentese spordigümnaasiumis (6)

LISA KOMMENTAAR

:)15. september 2017, 10:44
Oletame, et need 2 treenerit olid bossidele pinnuks silmas, ebamugavad jne. Ok, võtate mingid uued treenerid üleüldise taseme tõstmiseks (mis kohati on küsitav, otse ülikoolist võtate kõvad uued treenerid?). See selleks, võtke siis need uued spetsialistid, aga pagan võtaks, neil treeneritel on hetkel õpilased, kes on üliheas hoos ja potentsiaalikad, jätke neile siis vähemalt selle sportlase aitamise stipendium. Võib-olla kadedusest mõteldi, et no Õiglane saab nüüd 1600 euri kuus, las maksab ise treenerile palka. Edu eesti kergejõustiku arendamisel. Saate üldbaasi tugevaks, aga kust ja kuidas tulevad siis teravad tipud, kui te keskendute üldtasemele ja tippude ilmnemisel tõmbate meeskonnal jalad alt?
Manna Liisa12. september 2017, 09:08
Oh muidugi, vabandusi leiaks alati
Manna Liisa12. september 2017, 09:06
A vbl kooli juhtkonnal tekkisid omad joped, kel tööd tarvis ja - positiivsed tulemused olid juba saavutatud ...
mis jutt eelmine aasta11. september 2017, 10:06
Mnjah4. september 2017, 11:47
Mina isikute tasandile ei laskuks, pigem küsimus treeneritöö olemuse mittemõistmises komisjonis. Treeneri ja õpilase suhe on märksa lähedasem kui kooli ja treeneri oma, on pikaajalised individuaalsed plaanid, koostöö huvides ja selle nimel on kumbki pool enda teravaid nurki maha lihvinud, koos on õpitud kaotustest ja ravitud ehk ka vigastusi. Ja siis astud uuel kooliaastal staadionile, kus ootab uus lepinguline treener, võõras, sind mittetundev, ehk ka inimesena sobimatu. Mina näen hoopis suuremat probleemi selles vastuolus.
mis jutt4. september 2017, 07:10
Kaukis on ettevalmistanud kolm olümpiasportlast ( Turi, Saluri, Uibo) , Espel vastu panna üks ( Niit). Audentes on eraettevõte, võtab ikka neid kes absoluutses tipus edukamad ja oskavad õigesti ealiselt koormusi jagada mitte ei forsseeri. Lahti lasti Kaukis eelmine aasta intriigide tulemusena mida juhtis üks Maakri tänava tütarlaps, kes osavalt kavaldas lepinguuuendustega.
Andersoo on alaliidu palgal enam-vähem sama palgaga mis Audenteses. Saab rahulikult keskenduda Õiglase arendamisele.
See kool peab andma tagalat Eesti täiskasvanute tippspordile, mitte keskenduma laste üheaastasetele edukatele projektidele. Võeti ajalugu lahti ühelt poolt Eesti alad odavise ja kümnevõistlus, teiselt poolt iga treeneri edukus täiskasvanute klassis ja nii lepinguid pakuti. Kes rohkem hästi õpilasi täiskasvanute tiitlivõistlustele viinud, võeti tööle, kes vähem pensionile. Nii toimib iga normaalne ettevõtja!