Frank Liivak.Foto: Alar Truu
Jalgpall
4. september 2017, 20:44

Frank Liivak kriitikutele: ma ei nimetaks ennast jutumeheks (6)

Juuni alguses Õhtulehe vutisaates "Kolmas poolaeg" külas käinud jalgpallur Frank Liivak (21) andis Soccernet.ee-le intervjuu, kus muuhulgas vastas tema karjääri naeruvääristavatele kodanikele.

Ühe kondina on kriitikutele hambusse jäänud Liivaku soov karjääri jooksul mängida mõnes Euroopa viiest tippliigast (Saksamaa, Inglismaa, Hispaania, Itaalia, Prantsusmaa). Parasjagu on käänuline tee juhatanud Liivaku Bosnia ja Hertsegoviinasse FK Sarajevo meeskonda, kus ta pole suutnud veel põhimeheks kerkida.

"Arvan, et olen jalgpallur ja olen enda jaoks sihid seadnud, kust iga päev oma motivatsiooni võtan. Ma ei nimetaks ennast jutumeheks, kui mu soov on pürgida nii kõrgele kui võimalik," lausus Liivak Soccernetile.

"Kui ütleksin, et tahan paari aasta pärast kuskil keskpärases liigas olla, siis ilmselgelt ei näeks ma nii palju vaeva, kui iga päev näen. Kui sa unistad ja mingi sihi endale oled võtnud, siis on mõtet ikkagi kõige kõrgemale sihtida."

Praegu viibib Liivak Tallinnas U21 koondise juures, keda ootavad homme Lillekülas Hispaania eakaaslased. Noor mees on kuus korda esindanud ka A-koondist ning löönud mullu juunis Andorrale värava.