Kaia Kanepi - Madison Keys.Foto: Scanpix
Tennis
7. september 2017, 04:02

GALERII | Kaia Kanepi muinasjutt USA lahtistel sai läbi (5)

USA lahtiste tennisemeistrivõistluste kvalifikatsiooni maailma viienda saja mängijana alustanud ning seitsme võidu abil veerandfinaali välja jõudnud Kaia Kanepi muinasjutt sai nüüd läbi - ta kaotas 15. asetusega ameeriklannale Madison Keys'ile 3:6, 3:6.

Esimeses setis murdis Keys neljandas geimis Kanepi pallingu ja sellest piisas. Tema enda 32 esimesest servist tervelt 26 õnnestusid ja nõnda oli oma servide hoidmine küllalt lihtne.

Teise seti esimene pallingugeim, Kanepi oma, oli pikk, kuid Keys võitis oma kolmanda murdepalli. Nõnda sai ta siingi kohe initsiatiivi kätte ega loovutanud seda. Kanepi võitles vapralt, näiteks päästis seisul 1:3 kaks vastase murdepalli ja võitis ka geimi, seisul 3:5 päästis ühe matšpalli, kuid sellest jäi väheks. Keys lõpetas mängu servimurdmisega.

Kanepi mängis oma karjääri kuuendas Suure slämmi turniiri veerandfinaalis ja kaotas kuuendat korda. Poolfinaal jäi ikka veel unistuseks. Keys'i võit aga tähendas, et võitlust esikohale jätkavad veel ainult ameeriklannad.

Mängu statistika: