Lee SlatteryFoto: Twitter @Slatts777
Spordivaria
7. september 2017, 19:05

NUTTI JAGUB! Tippgolfar vaatas lapse sündi interneti vahendusel

Britt Lee Slattery viibis parasjagu Šveitsis kui tema pikaaegne abikaasa teise lapse ilmale tõi. Iga hinna eest oma lapse sünni juures olla soovinud mees saigi seda omal moel teha. Nimelt jälgis mees sünnitust läbi interneti. 

Šveitsis Crans-sur-Sierre golfirajal viibinud Slatter oleks peaaegu ilma jäänud oma teise lapse sünnist, kui tema naine kaks päeva tagasi ootamatult haiglasse viidi. Nutikas mees kihutas jalamaid küll oma hotelli, kuid võõrast riigist abikaasa juurde jõudmiseks oli siis juba liiga hilja. 

"Olles nii kaugel ja ligipääsmatus kohas, puudus mul igasugune võimalus tema juurde jõuda," sõnas mees. Sellest hoolimata ei jäänud Slattery pisipoja sünnist ilma. "Ma kiirustasin lihtsalt tagasi oma korterisse ja kaks tundi hiljem nägigi mu teine poeg ilmavalgust," viitas mees seigale, et jälgis sünnitust läbi Facetime'i ehk videokõne. 

Sealjuures on mees saanud töö vilju maitsta ka golfirajal. Möödunud nädalal pälvis Slattery teise koha Tšehhimaal toimunud Czech Masters turniiril, teenides seeläbi 111 110 eurot.