Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
14. september 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 14. september

Jäär

Sul ei jää muud üle, kui tööasjadele keskenduda, viia lõpule ka selliste ülesannete täitmine, mis on sinu arvates mõttetud ja igavad. Pole hea päev reisi alustamiseks.

Sõnn

Lastega suhtlemisel võib tekkida probleeme. Proovid sa siis heaga või kaotad kannatuse, aga ikka tundub, et sinu jutt ei jõua nendeni, vaid jookseb kõrvust mööda.

Kaksikud

Lähisuhteis võib tekkida probleeme. Raske on kallimat mõista, eriti juhul, kui ta kurjal ilmel nähvab, et kõik on korras, ja seejärel kuhugi omaette mossitama tõmbub.

Vähk

Tööasjad ei pruugi kuigi kiirelt edeneda. Su teel on takistusi ja kui eneseusaldust napib, tunduvad need ületamatud. Ilmselt pole asi siiski nõnda hull, ära kaota lootust.

Lõvi

Päev on ebasoodne uute äriasjade alustamiseks ning läbirääkimiste pidamiseks rahaasjus. Pühendu sellele, et lõpetada pooleli olevaid töid, sõlmida kokku lahtisi otsi.

Neitsi

Päikese ja Saturni kvadraat võib tekitada liigseid kahtlusi ja kõhklusi. Sul on raske asju alustada, enesekindlust on ehk tavapärasest vähem või kipud palju muretsema.

Kaalud

Ei ole lihtne asju ajada. Võõraste inimeste poole pöördumine on su jaoks paras eneseületus. Ka naabruskonna elanikega ühise keele leidmine ei taha kuidagi õnnestuda.

Skorpion

Keegi sõpradest võib sind küllaltki karmisõnaliselt kritiseerida. Ära võta hinge, vaid proovi analüüsida – ehk on ta jutus sees tõde, mida peaksid täie tõsidusega arvesse võtma.

Ambur

Töises asjaajamises võib tekkida seisak, mida kohe ületada ei õnnestugi. Suhtlus kolleegide ja ülemustega kipub olema väga kuiv ja ametlik, ehk isegi kalk ja külm.

Kaljukits

Kipud olema põikpäine. Raske on aktsepteerida arvamusi, mis sinu omadest erinevad. Oled väga kinni nendes veendumustes, mida oled omaks võtnud juba lapsepõlves.

Veevalaja

Kui pöördud kellegi poole abi saamiseks, võib ta keelduda – ta kas ei oska sind aidata või pole tal selleks aega. Pead mingi raskusega üksinda silmitsi seisma.

Kalad

Ära võta tööl ette uusi, raskeid ülesandeid. Tänane kaduneljapäev on pigem loodud vanade asjade lõpule viimiseks, millestki lahti laskmiseks.