Korvpall

VÄGEV! Läti korvpallikoondis pommitas end ülikindlalt Euroopa kaheksa parema sekka (3)

LISA KOMMENTAAR

Petrost10. september 2017, 23:28
Lenska-4jas
Ainus mis sellest Karjalas toimunud alagrupist arvat on... et Sasu Zalini kolmene Ankarast läbi Londoni tagasi tulles saaks ehk viienda TOP kolmese kaotusmängus diffosodele. Ukraina kas Volkov ajas seda seekord, siis on ju veel midagi loota...Ilusaim sportlik emotsioon jääb ikka sellest sealt moslemite maalt kuidas musoulmanid breveznikutele 2:0 panid ja kustutasid igaveseks lootused CCCP-il finaalturniirile saada, sellest aga juba teine kord ja mingis teises sporto-turniiris...Aga aga kes jättis Hartwalli nr ketsi see on umbes 15 mini sokku pikk pandaal..
Eestis mängitakse nii vutti kui kossu, mis siis et labidas talla all nr 47 on!
Mis seis täna Sillaka ja Maardu Lev
vahel jäi, sooccer pakkus et
kolm mängu nädalas ei ole nagu miskit...
Need kuradi prügikastide pikali jooksajad footpallerid alustasid ju ka oma hooaega, kumb see see hooaeg enne maha peetakse CL v. Major, kas vandid üldse saavad peale Moskva Spartaki ja Peterburi, Sotshchi ning Luzniki midagi valmis see viimane on ju täielik Olümpia naeru koht mis seal Breznevil tehakse ehitatakse istumispingid 400 m raja peale?
Sama hea oleks olnud kui Venemaa Gibraltari asemel I Grupis olex olnud, ja paljud veel olid sellega nöus Venemaa Eesti alagrupis väljaspool arvestust1 Mis kossus peaks Cramo NBA-sse saama väljaspool arvestust???
arvamus10. september 2017, 15:52
Vedas neil vastasega, mäng Sloveeniaga saab tõehetk olema, mis tegeliku taseme ära näitab, aga edu igaljuhul...
ei maksa kade olla, ise oleme oma kossu lolustega hävitanud.10. september 2017, 18:28
ma arvan tuleb võrdne punkt, punktis mäng, kui treener vähegi pingutab.