Jalkastuudio

Meistrite liigas pallib klubi, kelle kodulinnas ei ela inimesi juba 24 aastat!

SPORT-EKSTRA | Õudse saatusega Qarabag – lootuse sümbol Kaukaasia Hiroshimast (5)

LISA KOMMENTAAR

kas sa näe10. september 2017, 20:31
artikli autor loeb kommentaare - "varvast laskmine" on kadunud ja keel viisakam. järgmine kord võiks ju enne avaldamist ise läbi lugeda ja mõelda.
Raamatusoovitus10. september 2017, 19:16
https://www.youtube.com/watch?v=oCPZC5_1Rx4&t=1s ka põnevatest paikadest ja lugudest juttu. "Mina ja maailm. Valitud lugusid 102 riigist."
Gunnar Stahl10. september 2017, 19:13
Miks ei mainita, et need olid niinimetatud paljukannatanud Armeenlased, kes tapsid neid süütuid inimesi Karabahias.
Armeenlased on nagu juudid, kes võivad teisi tappa ja piinata sadistlikult, kuid neid endid ei tohi näpuotsaga puudutada siis karjuvad kui sead.
Türklased ajasid Armeenlased oma riigist välja, sest need olid ohuks Türgi riigile, millepeale Armeenlased läksid Karabahiasse ja hävitasid kõik elusa kaasaarvatud koduloomad ja majad kus Aserid elasid.
Armeenlased on jälk kriminaalne rahvas, kes on ka venemaal mafia eesotsas, kusjuures äärmiselt arad ja seetõttu ka julmad.
gunnarile10. september 2017, 21:36
Oled vist mõne aseriga sugulises vahekorras, et neid Armeenias genotsiidi korraldanud loomi kaitsed... Kas oled midagi kuulnud Tšumgentist (vist 1987 sügis), kus sinu armastatud aserid tapsid kümneid armeenlasi?
väga10. september 2017, 18:52
häbematu on mu arust selle artikli autori poolt kasutada sõjaõuduste eest põgenejate kohta väljendit "lasid varvast"! ei tea, kas ta ise ka "laseks varvast", kui ta enese sugulased-sõbrad sellises olukorras oleks? häbi sulle, kirjatsura!