Indianapolis Colts jäi avamängus hätta. Foto: JEFF GROSS
Spordivaria
11. september 2017, 22:54

NII SEE JUHTUS | Sport 11.09: Margus Hundi koduklubi hooaeg sai karmi alguse

Taha teada, mis toimub esmaspäevases spordimaailmas? Oled jõudnud õigesse kohta, sest Õhtuleht hoiab kõigel tähtsal silma peal! 
22:54

Sellega, hea spordisõber, tõmbamegi tänasele päevale joone alla. Head ööd!

22:54
JALGPALL

22:53
JALGPALL

22:23
JALGPALL

22:23
UJUMINE

22:22
KORVPALL

20:12
KORVPALL

19:29
JALGPALL

18:20
KÄSIPALL

Alates sellest hooajast on taas kokku kutsutud naiste käsipalli rahvuskoondis, mida juhendab peatreenerina Martin Noodla. 

“Minu jaoks on tegemist pikema projektiga. Esimesel aastal ei tasu tulemust oodata, kuigi juba novembris mängime Soome koondisega maavõistlust. Eesmärk on regulaarselt kokku saada ning tugev alus ka naiste käsipallile laduda,” sõnas Noodla. 

Naiskonna uuele hingamisele aitavad kaasa ka noored treenerid – Noodla kõrval tegutsevad juhendajatena Ainar Estra ja Ragnar Põldma ning füsioterapeudina Maarit Junolainen. „Püüame kaasata võimalikult palju mängijad, et praegusi teadmisi ja oskusi parimal moel rakendada,“ lisas Noodla, kes tänasel pressiüritusel andis möödunud sajandi parimale naistreenerile Ebba Lõokesele üle Eesti Käsipalliliidu aumärgi. 

Möödunud nädalal 75. sünnipäeva tähistanud Lõoke ütles, et usub naiste käsipalli uude tõusu. „Minu suurim soov on, et ühel päeval oleks meie naiste seas kõva konkurents ning publikul sama suur huvi, kui praegu meeste mängude vastu,“ sõnas jätkuvalt särav daam, kes suurema osa oma elust on naiste käsipalli arendamisele pühendanud. 

17:53
JALGPALL

17:30
JALGPALL

Nädalavahetusel peeti naiste Balti liigas viimased kohtumised ning nendes võidud kirja saanud Pärnu JK ja FC Flora lõpetasid tabelis vastavalt teise ja neljanda kohaga.

Kuue naiskonna seas tuli liigavõitjaks Leedu meister Gintra-Universitetas, kes püsis turniiri jooksul võitmatuna. Hõbemedalid said kaela Pärnu Jalgpalliklubi mängijad, kes pidid napi kaotuse vastu võtma vaid Gintralt ning kogusid lõpuks nelja mänguga üheksa punkti. Kolmandaks tuli kuue punktiga Läti meister Riia Jalgpallikool, kes viimases kohtumises alistus 0:6 Pärnule.

Esikolmikule järgnes FC Flora, kes suutis samuti teenida kuus punkti, kuid kuna omavaheline mäng Riia klubile kaotati 1:2, jäi kõrgem koht lätlannadele. Viiendaks ja kuuendaks tulid Läti FK Liepaja, keda Flora suutis viimases mängus võita 4:1 ning Leedu Kaunase Žalgiris, kes nelja mänguga punkte kirja ei saanud.

15:40
UJUMINE

14:49
JALGPALL

14:30
TALLINNA MARATON
14:16
VUTIMEHED
(Liis Treimann)
13:07
VÕRKPALL

Täna Eesti Võrkpalli Liidu kontoris toimunud 2017. aasta meeste karikavõistluste loosimise tulemusel kohtuvad Credit24 Meistriliiga klubid Järvamaa VK ja Bigbank Tartu juba sarja kaheksandikfinaalis.

Kokku asub tänavu karikajahile kümme meeskonda, kelle seas on kõik seitse Baltikumi võrkpalliklubisid ühendava Credit24 Meistriliiga Eesti võistkonda ja kolm esiliiga klubi.

Loosimisel olid asetusega võistkonnad mullused karikafinalistid Pärnu Võrkpalliklubi ja Selver Tallinn, kes said seega paigutuse erinevatesse tabelipooltesse ja tagasid ühtlasi automaatselt koha veerandfinaalis. Eelmisel aastal triumfeerinud Pärnu kohtub veerandfinaalis kaheksandikfinaalide põnevuspaari ehk meistrisarjas pallivate Bigbank Tartu ja Järvamaa Võrkpalliklubi duelli võitjaga. Sama tabelipoole teise poolfinalisti selgitavad meistriliigas mängiv TTÜ ja esiliigasse kuuluv LotusTimber / Neemeco SK.

Selver Tallinna veerandfinaalvastane selgub Credit24 Meistriliiga debütandi Saaremaa Võrkpalliklubi ja esiliiga võistkonna EMÜ SK vastasseisust. Neljas veerandfinaal on samuti meistri- ja esiliiga duell, kui vastamisi lähevad Rakvere Võrkpalliklubi ja TTÜ / Kiili.

Nii veerand- kui poolfinaalides selgub edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes. Kui mõlemad võistkonnad võidavad ühe kohtumise, määrab edasipääseja punktide arv. Nagu ikka, 3:0 ja 3:1 edu annavad võitjale kolm ja kaotajale null punkti, 3:2 paremuse eest teenib võitja kaks ja kaotaja ühe punkti. Punktide võrdsuse korral mängitakse edasipääseja selgitamiseks kuldne geim. Finaalis selgub võitja ühe mänguga.

Kaheksandikfinaalide kohtumised peavad olema mängitud hiljemalt 23. oktoobriks, veerandfinaalid 27. novembriks ja poolfinaalid 18. detsembriks. Algava hooaja meeste karikavõitja selgub 29. detsembril. 

12:37
JALGPALL

12:04
KORVPALL

11:36
KORVPALL

11:04
KORVPALL

Loe rohkem