Staadionil puhkenud rüselus. Foto: Kuvatõmmis
Jalgpall
12. september 2017, 09:15

VIDEO | Flora ja Infoneti fännide vaheline kaklus (5)

Nädalavahetusel Lasnamäel toimunud Premium liiga kohtumine FC Infoneti ja FC Flora vahel läks paraku ajalukku lööminguga, mis mängu lõppfaasis tribüünil kahe klubi poolehoidjate vahel puhkes. Väidetavalt osales kakluses ka Infoneti tegevjuht Aleksandr Altosar. Praeguseks on ERR avaldanud ka esimese video, kus kahetsusväärne sündmus jäädvustatud on. 

Fännid fännideks, aga üks Flora poolehoidja väidab, et teiste seas lõi teda Infoneti tegevjuht Aleksandr Altosar. "Fotodelt tuvastasin kolm nägu, kellelt mina löögi sain ja nende hulgas oli ka Altosar," lausus anonüümseks soovida jäänud Flora fänn Soccernet.ee-le

Altosar lausus vutiportaalile: "Agressiooni oli väga palju. Minu palvele rahuneda ja viia staadionilt minema inimene, kes väljakule jooksis, vastas Flora fänniliikumise juht, et oleme impotentne meeskond ja ärgu me isegi söandagu järgmisel aastal A. Le Coq Arenale tulla. Vastasel juhul ootavat meid karm arvete klaarimine. Sel hetkel tulid minu tagant kaks Infoneti fänni ning koheselt lendasid Flora poolelt jooke täis topsid meie fännidesse.

Pea kogu osa lendas mulle pihta. Võin tunnistada ja kinnitada, et vastuseks lõi üks Infoneti fänn esimesena Flora fänni. Pärast seda algas kaklus, millest eemaldusin, kuna juhtkonna liikmena ei suutnud ma takistada purjus inimeste agressiooni mõlemalt poolelt."

Jalgpalliliit algatab intsidendi suhtes distsiplinaarmenetluse.