Jalgpall

Kas Infoneti tegevjuht Aleksandr Altosar kakles Flora fännidega?

Infoneti tegevjuht: kui ma kedagi lõin, siis kutsun selle isiku Punase tänava staadionile end läbi peksma (18)

LISA KOMMENTAAR

Otse Tubli 2. Ratsu käik skandaal 2 ka??13. september 2017, 03:05
UEFA 2018 Finaali eel...
Kossu ma ei jaga, aga teine veerandaeg Läti oli kolme laua palliga taga, kolmnda nn veerandaja järel lauapallides vahe pea kaks tosinat, st meie kallid naabrikesed panid oma 95 % prossa visetest mitte lauda ka mitte ok vastas Sloveenitarid, mitte küll Kostecich tasemel aga ikkagi, mis juhtus Te seal Eestis vaatasite seda shoud, muu maailm muretseb mingite Irma pahade päevade pärast, mis lätlastel juhtus, läksid tagamängijad omavahel raksu nagu Chomichus, Kurtinaitis, Marchilionis v. Miglineks Vetra aru ei saa... aga aasta 2017 tegu igal juhul eespool Soomet Rootsit (exsi v.a Sählo/Indoor Bandy) ja muidu Leedust Norra ja Taanini vist kui aga ...Jüütid ikka saavad WC 2018 koha kindlustatud siis vast mitte! Ei oska ennustada kellelegi on Taanlaste jugode arvelt Em tiitel olulisem kui Läti ära panemine Saksamaale suur turniiril vutis! Meie oma kehkadiveiga EM meistri üle ka Saksamaa saime play offis lutti nagu kusta saanud rotid, mis siis et olid Müstika ja Fantastica, ons siis parem - parem see madjarist vile mees jäänuks sündimatta meie sport saanuks areneda, möelge nats kuhu me pidama jäime Torino kolmas päev edetabel EST kullad muu maailm USA ei räägi midagi RUS selliseid IMEid ei saa enam mitte iial ega eales korduda... Täna Messilt vilistati ära 100% puhas koll!!! Lisaks mängib Lionel kogu hooaja selle ??? yellow arvel, saan aru ei toinäpuga viibutada ja ei tohi patsutada, see sloveenide brigaad oli aastat 20järel tasemest kuhu nad nn vette olid visatud. Hea et mehed nii barc kui ka Juve sellest aru said ja päris Waterlood korraldama ei hakanud. Ma väga kardan et eesti kohtunike brigaad sellist balaganni nähes ei saa kunagi UEFA Champions Legue tasemel eales vilistama saama hakatud, me oleme ikka väga kaugel sellestki levelist aga olgu ega EST FIN 100 paha olnud, aga keegi ei saa sellest aru, ega ka mitte sellest miks peab Eesti ajama vuti asja Grimmis, sellest tuleb ja koheselt päevapealt eemalduda, kuni Grimmis ei ole ostetud ainsatki autot ega sellele varuosa, seal jalgpall ei saa elada ja ei peagi elama. Enne tuleb vaba Tschetsheenia FIFA liikmeks kutsuda kui hakata Grimmis vutti ”!arendama”!
...kui ma kedagi lõin...12. september 2017, 17:35
Ise ka ei tea, kas lõi?
Mihkel Espoost12. september 2017, 12:07
Soojalt soovitan tulge Helsinkisse või Espoosse HJK,HIFK,HONKA mänge vaatama,kui vahel aega on.Eesti poisse on kyllaga siin,te ei kahetse,võtke või Läti kylmarohud kaasa,mis see 60 kilsa ära ei ole.
Mihkel Espoost12. september 2017, 11:55
Tean kyll,kuidas joomase peaga asjad lõpevad,alko ei sobi spordivõistlustele.Kergejõustikus selliseid asju ei synni,alati miskipärast jalgpalli,hoki võistlustel.Kes selgitaks täpsemalt,ehk Pohlak.On kolm rahvust,kes juua ei oska,algavad tühtedega e.,v., s.Võtke end kätte,äkki pole veel hilja,muidu on tõesti häbi,eelkõige laste ees.
l12. september 2017, 10:11
Flora fännid sõimasid terve mängu ajal Infoneti mängijaid, kuidas SEE veel normaalne peaks olema? Ise olin kohal ja kuulsin. Haige.
vend12. september 2017, 10:08
lausvale seltsimees altosarelt! pealtnägijaid oli väga-väga palju kes räägivad hoopis teist juttu. Aga eks tuleb nendel seltsimeestel politseis aru anda, krim asi on minuteada juba algatatud flora fännide poolt! Kakelda võid seal punasel tänaval iseendaga sm altosar!
Sherlock12. september 2017, 08:38
Et tegelane pakub lahendusena vâlja taas peksmisega seotud tegevuse, siis ei pea olema politseis töötav kurjategijate profileerija, et mõista, et vend ongi rusikakangelane. Elementaarne Watson.
ah.vid12. september 2017, 07:42
kaks madal.alaubaliste karja kaklesid, ühiskonna madalaim kiht...
makaak12. september 2017, 08:44
Koplis lendab sulle peale kamp venelasi, kas oled madalalaubaline ja ühiskonna madalaim kiht?
Nii ongi12. september 2017, 09:49
Mida sa sinna Koplisse ära kaotasid? Süstlavahetuspunktis käisid?
Jaan12. september 2017, 13:21
See võib juhtuda igal Tallinna tänavanurgal. Kui vastu hakkad, oledki madalalaubaline! Huvitavad tõekspidamised!
12. september 2017, 07:20
Kas ta käib 2 klassis, et niisugust juttu ajab?
Riho12. september 2017, 07:17
Lugedes teisi tunnistusi, siis see vend ikka pigem valetab. Tüübilt on katus vareminigi kapitaalselt ära sõitnud. Nüüd on vaja ilmselt must valgeks teha, sest klubi sponsorid ja lapsevanemad hakkavad nt küsima, et kas see ongi FCI nägu, et kui närvi aetakse, kütame molli? Leshkin vist päris seda mainet ei taha oma asjale?
12. september 2017, 06:36
12. september 2017, 06:35
Mida sellisest lüüa, karma leiab ka päkapikud üles.
12. september 2017, 01:43
kuidas seltsimehed vastasfännide sektorisse sattusid? meedias aetavast jutust kumab ka tüüpiline vanglabõki mentaliteet läbi.
Kõik see mees seal12. september 2017, 01:12
on suured J-O-B-U-D, kui ei osata tsiviliseeritud inimestena käituda. Ei ole fänn ega isegi vuti huviline aga krdi s-i-t-t tunne on selliseid asju kuulda-lugeda.
eiline valetaja12. september 2017, 00:20
Infoneti kaak ajab paksu mäda suust välja . kõik olid purjus jah . purjus oli seal vast 5-6 inimest ,et selle väitega teisi pole vaja mustata , ise olin ka seal nägin väga hästi kuidas infoneti härra algatusel paugud tulema hakkasid . Nüüd kutsud ,et kui sa kogemata lõidki , siis lubad ennast läbi peksta , mis kuradi jutt see selline on klubi liikmelt ? Ilmselt tänad sa video meest ,et kakluse algust keegi avalikustanud ei ole , kuidas su rusikad käisid . Ja siis kutsud lapse vanemaid oma staadionile ,et teha mida ? kinkida infoneti särk ja sall , et tormijooksuga temast üle sõitsite . Hurda väide ei pea ka paika ,et lapsel midagi ei juhtunud , lapsel on sinikad kätel ja näos ,et see on ikka piisav juhtumine . saan aru ,et närvikava on nõrk ja pärast kahetsed aga pole vaja hakata meedias valetama lp infonet !