Wes Morgan Premier League'i võitjakarikaga. Foto: Andrew Boyers
Jalgpall
12. september 2017, 11:37

TOHOH! Kõrvalt pannud Leicesteri vutitäht löödi kodust välja (1)

Jalgpalli Inglismaa kõrgliiga tunamulluse meistri Leicester City kapten Wes Morgan on järjekordne pallivõlur, kes ahvatlustele eitavalt vastata ei suuda. 

Kaitsemängija kihlatu Sheneen Fisher viibis pahaaimamatult kodus, kui järsku helises tema lauatelefon. Saabunud kõne pööras kogu tema senise maailma aga pea peale. Anonüümseks jääda soovinud allikas informeeris neiut, et tema abikaasa on teda korduvalt petnud ning kõrvalt pannud. 

Nagu sellest kõigest veel vähe oleks olnud, sai Fisher teada, et Morganiga voodirõõme jaganud 27aastane Karla Morrell on pallivõluri vägitegude tõttu lapseootel. Vähem oluline pole ka fakt, et Morganil ja Fisheril on kodus kasvamas juba kaks pisipoega. 

Seda muidugi, kui nende ühist elamist veel üldse koduks nimetada saab. Või ühiseks elamiseks. 33aastane Fisher kupatas mehe nende kuuetoalisest majapidamisest kus kurat ning praeguse seisuga elab Morgan (33) üürikorteris. 

Väidetavalt on Morgani ja Karla pisiafäär kestnud juba kolm aastat. Mees käib Londonis elaval armukesel külas siis kui Leicesteril pealinna asja on. Kuna aga Inglismaa kõrgliigas pallib ohtralt Londoni satse (Arsenal, Tottenham, Chelsea, Crystal Palace, West Ham United), said tuvikesed teineteise seltsi nautida rohkem kui korra aastas. Samal ajal kui mehe kullakallis kihlatu pahaaimamatult kodus istus ja lapsi valvas. 

Leicesteri kapteni armuke: