Foto: VIDA PRESS
Suhted
14. september 2017, 11:15

Mida naised voodis tahavad? Vaata, mis on nende kiretekitaja nr 1 (17)

Siivutu jutt ja tavatud seksitrikid pole ainsad võimalused sädet hõõgumas hoida, kirjutab Men’s Health. Ning naiste suurim kiretekitaja on muide väga meeldiv ja kasulik ka mehele.

Mida naine seksides tegelikult tahab? Mehed üle maailma on mingil eluhetkel selle küsimuse kallal juurelnud. Indiana ülikooli Kinsey instituudi teadlased on ilmselt vastuse leidnud.

Teadlased küsitlesid enam kui 2000 meest ja naist nende seksuaalkäitumise osas. Leiti, et mõlema soo esindajad ihaldavad hellitavat ja romantilist käitumist (näiteks seksi ajal armsate asjade ütlemine, tuju loomine ja sagedasem kaisutamine) rohkem kui näiteks siivutut rääkimist, koos porno vaatamist ja ebaharilike seksitrikkide harrastamist.

See pole esimene kord, kui teadus on kinnitanud läheduse ja eriti just kaisutamise tähtsust. Tegelikult näitas Kanada seksiinfo ja –hariduse nõukogu uuring, et naiste jaoks on seksijärgne kaisusolemine naudingu jaoks täpselt sama oluline kui eelmäng. Teadlased leidsid sealjuures, et kaisutamine suurendas ka meeste seksuaalset rahuldust. 

Guelphi ülikooli inimseksuaalsuse professori Robin Milhauseni sõnul on põhjuseks see, et pärast seksi on inimkeha ujutatud üle oksütotsiiniga, mis on ühendushormoon ja tekitab suuremat vajadust hellituste järele.

„See [kaisutamine] on üks lihtsamaid asju, mida saad oma suhte paremaksmuutmiseks teha,“ sõnas Milhausen.

Niisiis: süüta mõned küünlad, suudle naist kirglikult, räägi talle, kui imeline on temaga koos olla ja leia aega, et seksi järel tal ümbert kinni hoida.

Mis aga ei tähenda, et ei võiks proovida uusi poose, olla rohmakas, kasutada seksimänguasju ja teha seda mõnes uues kohas – need viisid aitavad hoida sädet hõõgumas, kui asjad voodis natuke loiuks on muutunud.

Kõigele lisaks: uuringu läbiviijate teatel on seksijärgne kaisutamine hea võimalus partneriga avatult rääkida ja talle oma seksisoove avaldada. Koos saate leida viise, et muuta seksi veelgi paremaks.