Jürgen Klopp hoiab tänavu ainsana sakslastest treenerite lippu kõrgel. Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
14. september 2017, 16:11

STATISTIKAPOMM | Ronaldo imenumbrid ning Liverpooli omapärased saavutused

Tänaseks on Meistrite liiga esimene mängudevoor selja taga ning õhtul saab alguse hoopis Euroopa liiga. Teisi- ja kolmapäevased mängud andsid statistikagurmaanidele tööd ning selle toome ka täna lugejani. 

1,07 - just selline on Tottenham Hotspurti ründaja Harry Kane tänavuse kalendriaasta väravaid-mängu-kohta saldo. Eile kaks kolli virutanud inglase tulemus on viie Vana Maailma tippliiga parim näitaja.

12 - penaltit on Madridi Reali superstaar Cristiano Ronaldo nüüdseks Meistrite liigas sisse koksanud. Igirivaal Messi on väravavahte üle mänginud 11 korral. 

56 - väravat on Cristiano Ronaldo nüüd oma koduväljakul löönud Meistrite liiga raames. Lähim jälitaja on jällegi ei keegi muu kui Messi 54ga. 

10 - just nii mitut aastat tagasi eksis Liverpooli mängija Meistrite liigas viimati 11meetri karistuslöögil. Toona oli selleks võimeline ei keegi muu kui Steven Gerrard, Marseille'i vastu. Eile siis Roberto Firmino. 

6 - erinevat mängijat on suutnud Liverpooli särgis oma Meistrite liiga debüüdil värava lüüa. Eile jala valgeks saanud Roberto Firmino ühines klubiga, kus juba varem olid ees Michael Owen, Jari Litmanen, Djibril Cisse, Fernando Morientes ja Mario Balotelli.

19 - just nii mitmendat hooaega jooksis eile Meistrite liigas väljakule Iker Casillas jõudes selles arvestuses ühele pulgale Ryan Giggsiga. 

AINUS - Liverpooli loots Jürgen Klopp on tänavuses klubisarjas ainukene sakslasest peatreener. Viimati juhtus selline asi 1996/97, kui Ottmar Hitzfeld Borussia Dortmundi Meistrite liiga võitjaks tüüris.