Keys Ruiz PSG särgiga poseerimas. Foto: Twitter @PSG_inside
Jalgpall
14. september 2017, 18:50

OHOO! PSG valas sõjas Barcelonaga taaskord õli tulle (1)

PSG on tegemas kõik mis nende võimuses, et Barcelona neid tõsimeeli vihkama hakkaks. Nüüd napsati endale kunagi järgmiseks Messiks tituleeritud 15aastane Barcelona kasvandik.  

Meeskondade vaheline konfliktileek, mis vahepeal südasuvist jaanilõket meenutas oli just-just vaibumas, enne kui PSG otsustas sinna õli juurde valada. Nimelt napsas Prantsusmaa klubi endale 15aastase Kays Ruizi. 

Ruiz liitus Barcelona klubiga kui ta oli 7aastane. Vahepeal langes klubile osaks aga FIFA sanktsioonid, mistõttu pidi Hispaania meeskond 2015. aastal tema teenetest loobuma. Nimelt süüdistati neid alaealiste endale meelitamises. Tegevus, millega rahvusvaheline jalgpalliliit sugugi päri pole. 

Omal ajal La Masia (Barcelona noorteakadeemia - K.J) andekaimaks palluriks tituleeritud ning isegi Messiga võrdlusi teeninud Ruiz sõlmis hetkel Pariisi klubiga eellepingu. Poisi 16. sünnipäeval muutub see aga 5aastaseks kontrahtiks.

Kui PSG ja Barcelona vahelise konflikti haripunkt on kahtlemata Neymari 222 miljoni euro suurune üleminek, siis ei tasu ka unustada, et sel suvel keeldus PSG nii Angel Di Maria kui Marco Verratti müümisest Hispaania suurklubile.