Korvpall

Sloveenia EM-kullani tüürinud mehe treenerikarjäär algas juba 20aastasena, sest autoõnnetus ei lubanud enam mängijana jätkata

Geniaalne korvpallitreener Igor Kokoškov – üleeilsest saati Sloveenia suurim serblane (2)

LISA KOMMENTAAR

kallur19. september 2017, 17:00
Sloveenia sai euroopalik olla tänu suht lõdvale piirle Itaaliaga.
Tuttavad meenutasid et nn Jugoslaavia ajal sai ikka tehnikat ja muud nodi üsna kerge vaevaga hankida.Juba ajalooliselt e varasematest aegadest ka arhidektuur sarnane ,Koper,Isola ,Piran-kõik sarnase itaaliapärase arhitektuuriga.Ljubljana elanikud oma eluga väga rahul-sõidad suvalisel aastaajal 50 km ühele poole -hops mägedes ja suusatad.Sõidad 50 km teisele poole ja hops sooja vahemere ääres.Ljubljanas puuduvad ka paneelmajade linnaosad -80 prossu elanikes elavad kenasti eramajades.täitsa mõnus neil seal jah.
Sloveenia võit19. september 2017, 01:15
Sümpaatne riik. Kõige läänelikum neist endistest Jugoslaavia osariikidest. Ja eesti oli kõige läänelikum liiduvabariik NLiidus. Kui NLiitu juhtis vägev vene hõim, siis Jugoslaavia analoogiks olid serblased. Serblased ehk Jugo venelased. Sloveenia jäi sõjast Suurserbiaga puudutamata.
Kujutage nüüd ette, et kossu finaalis oleks Eesti võitnud Vene Föderatsiooni! 2 miljoniline väikeriik ja näitab põlisele vaenlasele koha kätte. Unustamatu elamus!