Rio FerdinandFoto: Instagram @rioferdy5
Võitlussport
19. september 2017, 16:25

TOHOH! Rio Ferdinand naaseb sporti ja paneb kätte hoopis poksikindad

Endine Inglismaa ja Manchester Unitedi keskkaitsja kavatseb taas hakata maitsma sportlasleiba, kuid putsade asemel ostab endine jalgpallur omale seekord poksikindad teatab The Telegraph.38aastane inglase inspiratsiooniks säärase tembu juures on iiri vabavõitlustäht Conor McGregor, kes mäletatavasti hiljuti samamoodi poksiringi astus ning Floyd Mayweatherile vastu hakkas. Paraku edutult. 

Siiski pole Ferdinand vutimängijate seas teerajajaks. Säärase hulljulge tembu on varem ette võtnud teiste seas näiteks kunagine Sheffield Unitedi poolkaitsja Curtis Woodhouse. Mees, kellel on poksikarjääris ette näidata 22-7 rekord ja tõusnud ka briti kergkaalu tšempioniks. 

"Poksimine on hea trenn nii kehale kui vaimule," sõnas Ferdinand The Telegraphile. "Mul on selle spordi vastu alati kirg olnud ning praegu, kui võimalus ennast niimoodi esitles, oleks patt sellest mitte kinni haarata. Kindlasti ei suhtu ma ettevõtmisesse kergekäeliselt, aga abilistega koos loodan olla edukas ja usun, et kõik on võimalik."

Enne areenile astumist vajab endine keskkaitsja veel poksilitsentsi, mille saamine peaks olema aga puhas formaalsus.