Bamba Fall. Foto: MARI LUUD
Korvpall
20. september 2017, 10:10

TA ON TAGASI: Eesti kossupublikut kulpidega hullutanud Bamba Fall liitub TLÜ/Kaleviga

Ilmselt pole ükski korvpallisõber unustanud 2011.-2014. aastani Kalev/Cramos pallinud pikka Senegali meest Bamba Falli. Nüüd on Eesti publikul blokimeistrit võimalik taaskord näha, sest Fall on ühinemas TLÜ/Kalevi meeskonnaga. 

"Väga suure tõenäosusega Fall meiega liitub," kinnitas meeskonna peatreener Raido Roos. 216 sentimeetrine keskmängija on kalevlaste hõredale korvialusele kindlasti oluline täiendust. 

Pärast Cramost lahkumist pallis 31aastane senegallane mõnda aega Riia VEFis. Korraks põikas pallur ka Kosovosse, kuid viimased kaks hooaega on ta mänginud Iraani kõrgliigas. 

Kuigi Roos ei salga, et lisaks Fallile oleks võistkonnal veel pikkust vaja, siis praegusel hetkel selleks lihtsalt vahendeid ei jätku. Seega ajab TLÜ/Kalev vähemalt esialgu läbi kahe leegionäriga, kuivõrd juba varasemalt on käed löödud mullu võistkonda toodud korvialuse jõu Djordje Dzeletoviciga. 

Keskmängija mõõdu annab veel välja ka Renato Lindmets. Number nelja positsioonil võivad mängida Kaido Saks, Martin Jurtom ning äärmisel juhul ka Janis Vahter. 

Roos kinnitas, et tuleval hooajal abistab teda Gert Kullamäe. Pikalt võistkonda juhtinud Kalle Klandorf on praeguse seisuga uutele klubijuhtidele mentori rollis.