Goran Dragici jaoks oli tegemist erilise kingitusega.Foto: Kuvatõmmis
Korvpall
20. september 2017, 11:10

EMOTSIONAALNE HETK! Kuldne Dragic sai kodumaal erilise kingi, mis mehel silma märjaks võttis

Äsja lõppenud korvpalli EMil Sloveenia kuldmedalini tüürinud ning ka turniir kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Goran Dragic sai kodumaal erilise kingituse.

Nimelt otsustas varalahkunud Drazen Petrovici ema mängumehele oma poja korvpallisärgi kinkida. Emotsionaalne and mõjus sügavalt ka Dragicile. 

"Minu jaoks on tegemist ühe ilusaima kingiga, mis üldse oma elus olen saanud," sõnas Dragic kohalikule ajalehele Siol. "Petrovic oli minu iidol. Me kõik teame, mida ta nii Jugoslaavia kui kogu maailma korvpalli heaks tegi. Minu jaoks oli suur au säärane kingitus vastu võtta. Puhaku ta rahus."

Drazen Petrovici näol oli tegemist legendaarse mängumehega, kes saatuse tahtel meie hulgast traagilise autoõnnetuse tagajärjel 1993. aastal 28aastaselt lahkus.

Oma karjääri jooksul jõudis mees esindada Cibona, Madridi Reali, Portland Trail Blazersi ja New Jersey Netsi klubisid. Mehe auhinnakappi jäi teiste seas kaks Euroliiga võitjamedalit, MM-kuld ning hõbe- ja pronksmedal olümpiamängudelt. Ookeanitaguses unistusteliigas viskas mees oma parimal hooajal keskmiselt 22,3 punkti mängus, tabades kaugviskeid tollase aja kohta ulmelise 45% täpsusega. 

Vaata, kuidas reageeris erilisel kingitusele Goran Dragic: