Michael Schumacher.Foto: SCOTT WENSLEY
Vormel 1
20. september 2017, 11:31

Michael Schumacher viiakse viimases lootuses USAsse uute arstide hoole alla (9)

Saksa ajakirja Bravo väitel on hetkel käimas ettevalmistused, et transportida alates 2013. aasta lõpust koomas olevat seitsmekordset Vormel 1 maailmameistrit Michael Schumacherit ravi eesmärgil üle ookeani Texasesse.

Schumacheri konditsiooni ja olukorra üle ei ole avalikkuse ette jõudnud palju informatsiooni. Mehe abikaasa Corinna on olnud endise tipp-piloodi meediakajastuse suhtes väga valvas ning kohtusse kaevanud kõik väljaanded, kes valeinformatsiooni levitanud.

Saksa ajakiri Bravo väidab nüüd, et Schumacher transporditakse ravi eesmärgil Texasesse, kus ta läheks ajukirurgi Mark Meeksi hoole alla.  

"Traumapatsientidega on meil väga suured ja pikaajalised kogemused. Euroopas pole kliinikuid, mis tegeleksid juhtumitega nii tõsiselt ja hästi, kui meie," sõnas Meeks Bravole. 

Michael Schumacher sai raske peavigastuse 2013. aastal ja pole pärast seda avalikkuse ette sattunud. Pärast koomas veedetud poolaastat läks ta kodusele ravile, kus mees on väidetavalt meedikute pideva järelvalve all ning tema raviks kulub iganädalaselt enam kui 100 000 eurot.