PSG vutivõlurid Thiago Silva vananemist tähistamas. Foto: Instagram | @thiagosilva_33
Jalgpall
26. september 2017, 16:53

AGA POISID? PSG kutid tähistasid Thiago Silva sünnipäeva, kuid Cavani jäeti prallelt eemale (2)

Cavani ja Neymari omavaheline seebiooper võtab aina jaburamaid tuure. 

Juba varem on sel teemal sõna võtnud nii asjaosalised kui ka teemavälised inimesed, näiteks kutsus Diego Forlan Dani Alvest Neymari l*tsiks. PSG naftašeik üritas suu asemel oma rahakotirauad rääkima panna, kuid nagu näha, polnud miljon eurot samamoodi piisav, et mehi kas või näiliselt ära lepitada. Noh, hetkel oleme siis jõudnud lolli olukorda, kus enamus PSG mängijatest tähistab klubikaaslase sünnipäeva, kuid Cavanit gängi tegemistesse ei kaasata. 

Et kõik ausalt ära rääkida, peame alustama 17. septembrist, kui PSG võõrustas Parc des Prices'l Lyoni. Mängu 78. minutil, kui Pariisi klubi 1:0 juhtis, teenisid nad penalti. Juba ammusest ajast on neid pealinnasatsis värava suunas uhanud Cavani, kuid tänavu 222 miljoni euro eest PSGga liitunud Neymar asjaga päri polnud. 

Kuigi kõnealune situatsioon lõppes ikkagi uruguaylase vanemaõigusega (mees eksis penaltil - toim.), siis pärast mängu olevat mehed sõnasõda jätkanud riietusruumis. 

Vahepeal on teemal sõna võtnud nii PSG peatreener Unai Emery, Cavani koondisekaaslane ja pikaaegne ründepartner Diego Forlan, kui Neymarile klubis suureks vennaks olev Dani Alves. Ei ole aga ühegi mehe ütlused suutnud olukorda pööret tuua. 

Lisaks pakkusid PSG bossid Cavanile miljon krõbisevat, et too trahvilöökide kohustusteks loobus - tulutult. 

Asi ongi jõudnud nii kaugele, et kui PSG mehed nüüd hiljuti Thiago Silva 33. sünnipäeva tähistasid, siis polnud Cavanist haisugi. Küll oli prallel esindatud kogu Pariisi klubi brasiillaste hord: Neymar, Dani Alves, Lucas Moura ja Marquinhos ning teiste seas lisaks veel Angel Di Maria, Marco Veratti ja Kylian Mbappe. 

A post shared by Thiago Silva (@thiagosilva_33) on