Philippe Coutinho võib küll individuaalselt venelastest üle olla, kuid meeskonnad olid väljakul täna võrdsed. Foto: Alexander Zemlianichenko
Jalgpall
26. september 2017, 23:41

VIDEO | Liverpool püsib Meistrite liigas viigilainel, Klavan jätkuvalt pingil

Jalgpalli Meistrite liiga teises mängudevoorus oli Ragnar Klavani leivaisa FC Liverpool Moskvas raskustes sealse Spartakuga. Venemaalt naaseb Inglismaa klubi 1:1 viigiga, eestlane jälgis tervet kohtumist vahetusmeestepingilt. 

Meie koondislase koduklubi jäi täiesti vastupidiselt mängu käigule kaotusseisu 23. minutil, kui karistuslöögi keerutas Loris Kariuse selja taha Fernando. 

Tundus, et väikest äratuskella Punased ka vajasid, sest seejärel hakati taas kiirrongi kombel vastaste värava poole vurama ning sihile jõuti kaheksa minutit hiljem. Suurepärase seinasöödu mängisid omavahel Sadio Mane ja Coutinho, kellest viimane tabloole ka 1:1 viigiseisu koksas. 

Kuigi turmtuli Spartaki väravasuul seisva Artem Rebrovi suunas oli meeletu, oli Liverpoolil poolaja lõpus kasutada ka 4 vs 2 rünnak, rohkem väravaid esimese 45 minutiga ei sündinud. 

67. minutil oli Spartak sunnitud vahetama senimaani suurepäraselt tegutsenud Rebrovi vigastuse tõttu välja ning tema asemel läks postide vahele Aleksandr Selikov. Päris papist poss polnud ka tema, sest just verivärske puuriliku 90+5 minuti tõrje oli see, mis Spartakule magusa 1:1 viigitulemuse päästis. 

E-alagrupis on kahe mängu järel Sevillal, kes naasis täna Sloveeniast 3:0 võiduga, 4 punkti, neile järgnevad Liverpool ja Spartak 2 ning Maribor 1 punktiga. 

Liverpooli järgmine Meistrite liiga kohtumine võtab aset 17. oktoobril, kui võõral väljakul minnakse vastamisi Mariboriga. Juba sel nädalavahetusel madistavad nad aga Inglismaa kõrgliigas Newcastle Unitediga. 

Mängu tipphetked:

Teised tänased Meistrite liiga kohtumised:
APOEL v Tottenham 0:3
Besiktas v RB Leipzig 2:0
Manchester City v Donetski Shakhtar 2:0
Monaco v Porto 0:3
Napoli v Feyenoord 3:1
Sevilla v Maribor 3:0
Dortmundi Borussia v Madridi Real 1:3