Ott Tänak ja Martin Järveoja loodavad Hispaanias oma Saksamaa MM-ralli edu korrata. Foto: PATRIK STOLLARZ
WRC
29. september 2017, 21:38

Ott Tänak WRC sarja pausist: perega oli tore, aga igatsen juba rooli taha (2)

Rallifännid on alates 20. augustist pidanud vaikselt istuma ja kalendris päevi ristitama, et taas Ott Tänaku tegemistele kaasa elada. Järgmisel nädalal see ootus lõppebki, sest aeg on võidu sõita Hispaanias. 

Vahetult enne pausi Saksamaa rallil võidutsenud Ott Tänak ja Martin Järveoja ootavad Hispaania WRC-rallit väga. Varasemalt on Tänak Pürenee poolsaarel startinud neljal korral ning parim tulemus on ette näidata möödunud aastast, kuid finišisse jõuti kuuenda ekipaažina. Seda tulemust tahaks tänavu aga kindlasti parandada. 

"Ma ei jõua ära oodata seda hetke, kui uuesti autorooli saan," sõnas Tänak M-Sporti pressiteates. "Kodus pere seltsis oli väga tore aega veeta, kuid pean tunnistama, et hakkasin võistlusmomenti igatsema."

"Oleme tänavu tõestanud, et suudame nii kruusal kui asfaldil väga head minekut näidata, seega Hispaania teed meid ei heiduta," jätkas mees. "Alguses võib ühelt pinnaselt teisele üleminek küll harjumatu olla, kuid sellega harjub kähku."

"Eelmisel nädalal käisime koha peal asfalditeste tegemas. Siis meenus väga hästi, kui imelised on sealsed teed. Kohati tundub, nagu sõidaks ringrajal."

"Arvestades MM-sarja üldseisu nii sõitjate kui meeskondade seas, siis arvan, et meid ootab ees väga huvitav nädalavahetus," spekuleeris Tänak. "Meie eesmärgiks on kahtlemata anda endast parim."