Dennis Schröder.Foto: John Amis
Korvpall
29. september 2017, 22:21

Sakslaste NBA staar võeti kakluse pärast politsei vahi alla

Atlanta Hawksi sakslasest mängujuht Dennis Schröder võeti Atlanta äärelinnas kohaliku politsei poolt vahi alla pärast seda, kui korvpallur oli enesekaitseks sattunud kähmlusesse. 

Politsei raporti kohaselt reageerisid kaks korrakaitsjat väljakutsele ühe kohaliku baari naabrusesse, kus väidetavalt oli puhkenud kaklus. Olukorra järgselt kinni peetud Schröder on praeguseks kautsjoni vastu vabadusse lastud. 

Pubi turvakaamera videost olevat näha, kuidas seltskond inimesi, kuhu kuulub ka Schröder, sattub omavahel sõnalisse konflikti. Olukord päädib sellega, et sakslane tõukab esimesena üht teist meest. 

Ühe teise allika põhjal on videolt ka näha, kuidas Schöder koos kaaslastega ohvrit käte ja jalgadega peksab, pärast mida sekkusid olukorda juba baari turvamehed, kes olukorra maha rahustasid. 

Raporti kohaselt kurtis ohver parema põlve ning hüppeliigese põrutusi. 

Mehe koduklubi väljastas omalt poolt pressiteate, kus sõnasid, et on kursis Schröderiga seotud intsidendiga, kuid kuna hetkel toimub uurimises veel andmete kogumine, siis nemad täpsustavaid kommentaare ei anna. 

Möödunud hooajal pääses sakslasest mängujuht Hawksi eest väljakule 79 kohtumises, mille jooksul viskas keskmiselt 17,9 punkti ja jagas 6,3 korvisöötu.