Liigume
2. oktoober 2017, 12:48

Alustab unikaalne kaalugrupp „Toiduga sõbraks“ (3)

23. oktoobril alustab Arigato Spordiklubis, Rannamõisa tee 3 unikaalne kaalugrupp „Toiduga sõbraks“, mis aitab kaalu langetada ning õpetab paremini süüa tegema.

„On palju inimesi, kes pole toiduga nn sina peal. Soovist anda inimestele paremad võimalused ideaalkaalu saavutamiseks, õpetada seoseid enesetunde, energiataseme ja toidu vahel ning teha teadlikumaid valikuid koduse toidulaua jaoks, sündis ka idee luua spordiklubi juurde selline kaalugrupp.“ kommenteerib üks programmi loojatest Katrin Puusepp.

Koostöös toitumisnõustaja, toidutehnoloogi Kristin Salupuu ja funktsionaalse toitumise nõustaja Merike Kaarmaga hakkavad toimuma iganädalased kohtumised, mille käigus jagatakse infot toitumist puudutavatel olulisematel teemadel, hoitakse näppu pulsil isiklikel kaalueesmärkidel ning valmistatakse koos süüa.

„Olen äärmiselt rõõmus, et meie teamiga on liitunud niivõrd head ja tugevad toitumisspetsialistid. Nende kogemused ja teadmised aitavad kindlasti inimesi kvaliteetsema ja õnnelikuma elu poole. Lisaks eristub meie loodav grupp ka läbi selle, et inspireerime inimesi teiste inimeste õnnestumiste kaudu ja teeme koos süüa,“ kommenteerib grupi teine eestvedaja,  toitumisnõustaja ning toitumisega oma kehakaalust 36 kg kaotanud Teele Teder.

Loodav grupp hakkab koos käima korra nädalas, esmaspäeva õhtuti ning oodatud on kõik, kes soovivad oma elu läbi toitumise paremaks muuta. „Toiduga sõbraks“ programmiga saab liituda Facebooki lehe kaudu.

Lisainfo Facebookis aadressilt  www.facebook.com/toidusober/