Foto: Facebook @jypliiga
Jäähoki
3. oktoober 2017, 21:45

VINGE! Robert Rooba värav aitas Jyväskylä Meistrite liigas alagrupist edasi (2)

Robert Rooba oli täna võistlustules jäähoki Meistrite liigas, kui tema leivaisa Jyväskylä JYP läks kodujääl vastamisi Grodno Nemaniga. Eurosarja alagrupiturniiri viiendast vastasseisust väljus võitjana just meie mehe klubi. 

Tänasele kohtumisele C-grupi esikohalt kolme võidu ja ühe kaotusega läinud JYP asus kohtumist juhtima juba kolme minutilise mängu järel, kui arvulises ülekaalus oli resultatiivne Robert Rooba. 

JYP suurendas oma eduseisu kahe värava peale kohe teise kolmandiku alguses, kui üheksa sekundit pärast lahtiviset oli täpne Micke Saari. 

Kolmandal perioodil särasid aga vastased, kes pooleteise minutiga kaotusseisu tasa tegid. Kuna aga kohtumise normaal- ja lisaaeg rohkem väravaid ei näinud otsustati võitja saatus bullititega. 

Karistusvisetel oli närvipinge õhus pärast igat üritust. Bulitiseeriat alustanud Grodno meeskonna esimesest neljast viskajast ei olnud täpne mitte keegi. Siis jõudis viskejärg Rooba kätt, kes samamoodi eksis. 

Niisiis olid meeskonnad kahepeale tulutult sooritanud juba kaheksa karistusviset. Grodno viiendaks viskajaks oli Artjom Levša, kes samamoodi eksis, andes seeläbi võimaluse kohtumises juba värava visanud Micke Saarile. JYPi esimesse viisikusse kuuluv ründaja võimalust kasutamata ei jätnud ning nii kuuluski bullitiseeria järel võit meie mehe koduklubile. 

Mullu Meistrite liigas kaheksandikfinaali jõudnud JYP kindlustas tänase võiduga alagrupist edasipääsu. Viimases voorus peavad Jyväskylä hokimehed sõitma Valgevenesse, kus 10. oktoobril minnakse taaskord vastamisi Grodni Nemani hokiklubiga.