Crissa "Ace" Jackson ja Anthony "Buckets" Blakes Eestis. Foto: EKL
Korvpall
4. oktoober 2017, 13:01

Eestis viibinud Harlem Globetrottersi staarid: kurb, et siit lahkuma peame (4)

Harlem Globetrottersi staarid Crissa "Ace" Jackson ja Anthony "Buckets" Blakes külastasid 25. - 29. septembrini Eestit, et levitada koolides koolikiusamise vastast sõnumit. Pallurite sõnul nautisid nad kogu siin viibitud aega. 

Siinkohal toome välja paar vastust korvpalliliidu kodulehel avaldatud intervjuust.

Kuidas Teile Eesti toit maitseb?

Crissa: Oo, väga maitseb! Võiks öelda, et me oleme justkui taevas! (naerab) Kui me esimesel õhtul Tallinna vanalinna restorani sööma läksime, olin ma hämmingus. Kõik toidud on nii mõnusalt mahlased ja hästi maitsestatud. Köök on teil küll super!

Võtke see nädal viie märksõnaga kokku.
Anthony: Ma jätaksin tegutsemise, julguse ja kaastunde seekord välja.(naeravad) (Harlemi kampaania kolm märksõna Action, Bravery and Compasssion - toim.)
Ma ütleksin elevus, edu, rõõm, lõbu...
Crissa: Ma ütlen kurb, sest ma pean juba homme siit lahkuma.

Kes on Eesti parim korvpallur?
Anthony: Ma ei tooks nimeliselt kedagi välja, aga Raplas oli meeletult palju karikaid. Nii noorte kui täiskasvanute vanuseklassides. Nii et ma arvan, et Eesti parimad korvpallurid tulevad äkki Raplast!

Milline oli teie esmamulje Eestist?
Anthony: Kõik kellelt abi küsisime olid väga sõbralikud. Otsisid oma telefonid välja ning andsid meile juhiseid. Väga hea esmamulje ja see tegi meie olemise siin mugavamaks ning saime kohe algusest peale olla meie ise. Jätsime väikese osa endist nende lastega, kellega me selle nädala jooksul suhtlesime.