Kui eile peeti korvpalli meistriliigas avamäng, siis tänasest läheb karusell juba mõnusalt keerlema. Foto: Alar Truu
Spordivaria
7. oktoober 2017, 00:00

NII SEE JUHTUS | Sport 6.10: korvpalli meistriliiga kogub tuure, Island on lähedal suurele saavutusele

Käes on reede ja lisaks Hispaania MM-rallile toimub maailmas veelgi palju põnevat. Millised tuure kogub kodune korvpalli meistriliiga? Mida toovad jalgpalli MM-valikmängud? Vastused neile ja muudele põnevatele küsimustele leiad siit! 
00:03
JALGPALL

Island võitiski! Ja sellega loeme ka tänase spordipäeva lõppenuks! 

23:08
JALGPALL

Island juhib MM-valikturniiril võõrsil Türgi vastu 3:0 ja vähemalt play-off'i pääs on nende käes.

22:02
JALGPALL

2018. jalgpalli MMi valikturniiril alistas D-grupist edasipääsu nooliv Wales võõrsil Gruusia 1:0.

21:45
JALGPALL


21:39
KORVPALL

21:08
KORVPALL

Eesti korvpalli meistriliiga avavoorus alistas Valga-Valka Maks&Moorits kodusaalis TTÜ koguni 97:74.

20:19
JALGPALL

20:02
KORVPALL

Meistriliiga: tänaste mängude poolajaks on TLÜ/Kalev 42:35 juhtimas Pärnu Sadama vastu ja Valga-Valka on TTÜ vastu eest 43:41.

18:58
JALGPALL
18:47
VÕRKPALL

Eeloleva nädalavahetuse Baltikumi võrkpalliklubisid ühendava Credit24 Meistriliiga üheks maiuspalaks on laupäeval kell 19:00 Audentese spordihoones startiv Selver Tallinn ja Bigbank Tartu vastasseis.

Senist hooaega on pealinna võistkond alustanud kahe võiduga, kusjuures viimane tuli kolmapäeval ülimalt haaravas viiegeimilises mängus sarja tiitlikaitsja Rakvere Võrkpalliklubi üle. Bigbank Tartu alistas küll Läti noortekoondislastest koosneva OC Limbaži/MSĢ, ent jäi teises matšis kindlalt alla Pärnu Võrkpalliklubile.

„Selveri võistkonnas on toimunud palju muutusi, kuid neil jagub endiselt mitmeid hea kvaliteediga mängijaid. Kindlasti tuleb silma peal hoida ühel liidril Oliver Oraval, kes on võimeline mängude saatusi otsustama. Nagu näitas viimane mäng Rakvere vastu, siis tegemist on võistkonnaga, kes võitleb lõpuni ja kellel on mängumehi võtta ka pingilt. Austame vastast, kuid meid rahuldab vaid võit,” lausus Bigbank Tartu peatreener Oliver Lüütsepp.

18:45
WRC

Hispaania MM-ralli esimene võistluspäev on läbi ja Ott Tänak on kuue katse järel neljas.

16:00
JALGPALL
(YIANNIS KOURTOGLOU)
15:36
KORVPALL

Vana tuttab Veselin haarab Süüria koondise ohjad!


14:26
F1


14:02
SAAREMAA RALLI

Silveston 50.Saaremaa ralli stardirivi avab võistluspaar Ott Tänak - Georg Gross

Järgmisel nädalavahetusel, 13.-14.oktoobrini, sõidetakse Lääne- ja Kesk-Saaremaa teedel Eesti autoralli meistrivõistluste ja Estonian R2 Challenge viimane etapp, Silveston Saaremaa ralli.
50. Saaremaa rallile registreerus 183 võistluspaari, kaheteistkümnest riigist.
Juubeliralli stardirivi avab Ott Tänak, kelle tuttava Ford Fiesta RS WRC kõrvalistmel võtab koha sisse tänavuse hooaja 4WD absoluutarvestuse meister Georg Gross. Kahe peale on meestel ette näidata neli Saaremaa ralli võitu.
Mõlema mehe kaardilugejad ehk siis Martin Järveoja ja Raigo Mõlder on seega Saaremaa ralliks „töötud“ ning saavad võistlust rajaäärest nautida.

„Meil on Georgiga tänavune Eesti meistritiitel taskus ja see, et Ott saab kodus WRC autoga sõita, on kindlasti fännidele maiuspala.
Eks see kodusel juubelirallil mitte osalemine jääb veidi kripeldama, kuid eks neid juubelirallisid on veel tulemas ja kavatsen neist siis osa võtta,“ sõnas Raigo Mõlder plaanide muutuse kohta.
„Georg saab enne võistlust kõvasti nö. kuiva trenni ehk siis loeb minu vanu legendiraamatuid. Eks ta on ju harjunud legendi kuulama, nüüd tuleb tal seda aga ise lugema hakata.
Ise olen Saaremaal kohal ning koordineerin hoolduspargis meeskonna tööd,“ jätkas Mõlder.

13:23
JALGPALL

13:05
KÄSIPALL
(Aldo Luud)
12:25
KORVPALL

11:23
KORVPALL
(OZAN KOSE)
10:43
WRC

Loe rohkem