Thierry Neuville´i masin. Foto: Twitter
WRC
7. oktoober 2017, 11:52

FOTOUUDIS | Hüvasti, tiitel? Kahe katse vahel teelt välja sõitnud Neuville jäi starti kõvasti hiljaks ja sai karistada

Hispaania MM-ralli teine võistluspäev pakkus intrigeeriva hommikupooliku, kui oluliselt probleemis tabasid üldarvestuse teist meest Thierry Neuville´i. 

Nimelt oli belglasel kerged muresid juba päeva esimestest katsetest, kuid olulised sündmused hakkasid toimuma 8.-9. kiiruskatse vahel. Nimelt ei läinud Neuville´i Hyundai enam hüdraulikaprobleemide tõttu käima. Kui see siiski õnnestus, hakkas ta kiirustama uue katse starti, kuid sõitis teelt välja.

Nõnda lõhkus belglane oma masina ning lisaks hilines starti 3 minutit, mis tähendab 30 sekundilist trahvi. Neuville langes seega kaheksandaks, kui kaotust liidrile Meeke´ile on kirjas juba 53,1 sekundit. 

Hyundai piloodi õnneks järgnes 9. kiiruskatsele kohe hooldusala, kus masin ilmselt korda putitatakse. Vaata, milliste kahjustustega ta teise päeva esimese poole lõpetas. 

Kui koos Hispaania ralliga jääb hooajal sõita veel kolm etappi, on üldliider Sebastien Ogier 177 punktiga. Neuville hoiab 160 silmaga teist kohta. Tiitlilootus pole kadunud ka Ott Tänakul, kes on 144 punktiga kolmas. 

Kuidas Kataloonia teedel ralli laheneb, saab silma peal hoida siit!