Foto: TV3
Tele
9. oktoober 2017, 15:09

Õhtulehe lugejate lemmik eilses näosaates oli Marta Laan!

Eilne näosaate naerutas, pani imestust silmi punnitama ning pakkus ka parajalt südantpuudutavaid helisid. Õhtulehe lugejate lemmik selgus hääletuse tulemusel ning arvamus kohtunikega läheb kokku, kuna enim hääli sai Etta Jamesiks kehastunud Marta Laan.

Marta kogus lugejatelt 399 häält ning 24% kõigist häältest.

Foto: TV3

Õhtu naljakaima numbri teinud Bert Pringi kogus oma versiooniga Nicki Minajist lugejatelt 282 häält ning 23% kogu häältest.

Foto: TV3

Kolmandale kohale lugejate edetabelis tuli Valter Soosalu, kes Kait Tamraks kehastudes suurepäraselt mehe häält tabas ning ka ise klaverit mängis, sai lugejatelt 257 häält ning seega 16% koguhäältest.

Foto: TV3

Hanna Martinson, kes Little Richardit kehastades klaveri ähvardas ära lõhkuda, rokkis end 160 vaataja südamesse, tulemuseks hea 10% koguhäältest.

Foto: TV3

9% lugejatest avaldas muljet Andres Dvinjaninovi versioon Hendrik Sal-Sallerist. Tõepoolest, kui mehe esituse ajal silmad kinni panna, ei olekski aru saanud, et praegu päriselt ei laulagi Sal-Saller ise. Andrese tulemuseks on 146 häält!

Foto: TV3

Kuuendat-seitsmendat kohta jagavad Daniel Levi Viinalass, kes Vanessa Carltoniks kehastudes nagu Disney-printsess välja nägi ja Hele Kõrve, kes Alice Cooperina nagu halloween'i tähistav zombie välja nägi. Mõlemad kogusid 7% koguhäältest, kuid häälte tasemel tegi Hele veidi parema tulemuse, lüües 112 häälega Danieli 108 häält.

Foto: TV3
Foto: TV3

Viimasele kohale tuli aga Elina Borni hullumeelne Nicki Minaj. Eks maitsed on erinevad – kui kohtunik Tanja pani Elinale tema etteaste eest 12 punkti, siis Õhtulehe lugejatest meeldis see vaid 65 inimesele. Koguhäältest sai Elina 4%.

Foto: TV3