Just see Izet Hajrovici löök lendas Mihkel Aksalu selja taha.Foto: Martin Ahven
Spordivaria
10. oktoober 2017, 23:41

NII SEE JUHTUS | Sport 10.10: TULINE KAHJU! Eesti lõpetas MM-valiksarja kaotusega (2)

Täna peetakse jalgpalli MM-valiksarja Euroopa tsoonis viimased alagrupimängud ning võistlustules on ka Eesti, kes võõrustab Bosnia ja Hersegoviinat. Pall pannakse Lillekülas mängu kell 21.45, kas põhjamaise ilma abiga õnnestub lõunamaalaste elu kibedaks teha? Mõistagi kajastame päevaülekandes kõik olulise spordimaailmas toimuva!
23:42
KOHTUMISENI

Sellega tõmbame tänasele spordipäevale ka joone alla, kuid ärge Õhtulehe lainelt kaduge: vutikohtumise parim järelkaja tuleb just Õhtulehest!

23:38
JALGPALL

Kohtumine on läbi! Eesti jaoks lõpeb MM-valiksari 1:2 kaotusega Bosnia ja Hertsegoviinale. Kümne kohtumisega teenisime 11 punkti, mis annab H-grupis Küprose ja Gibraltari ees neljanda koha.

23:36
JALGPALL

Kohtumisele on antud kaks lisaminutit.

23:31
JALGPALL

Eesti saab nüüd ka poolvõimaluse. Sööt leiab Mattias Käidi, kes saadab nahkkera värava ette, kus pole küll ühtegi eestlast. Õnneks sai pall aga bosnialasest rikošeti ning Eesti teenib oma kuuenda nurgalöögi, kuid midagi ohtlikku sealt ei sünni.

23:30
JALGPALL

Džeko tõmbab niite. AS Roma kesktormaja söödab nahkkera Hajrovicile jala peale ning mees lööb oma teise värava. Eesti on kaotusseisus, mängu lõpuni on umbes kümme minutit.

23:26
JALGPALL

HEA LÖÖK! Siim Lutsu trahvilöök lendab väga ohtlikult Bosnia värava suunas, aga Begovic toob Lutsu suurepärase ürituse ristnurgast välja.

23:24
JALGPALL

Džeko saab täiesti vabalt positsioonilt peaga löögile, kuid ei suuda olukorda ära lahendada. Eesti kaitseliin jättis mängimise aga pooleli ning küsis kohtunikelt suluseisu. Lõpuni tuleb ikka mängida, mehed!

23:24
Siim Kera, A. Le Coq Arena

Kohe pärast väravat tuli Henri Anieri asemel platsile Enar Jääger, kes sai Antonovi tabamuse järel koondise treeneritepingilt kiirelt värsked juhised. 

23:22
JALGPALL

Bosnia kaitse ei suuda hästi klaarida Artur Pika tsenderdust, Antonov võtab Bosnia mehelt palli ära ning kõmmutab tugeva löögi allanurka.

23:21
JALGPALL

ILJA ANTONOV! Eesti viigistab kohtumise, kui Vassiljevi asemel alustanud Antonov paneb mõnusa puraka Begovici selja taha.

23:17
JALGPALL

Aksalu osutub taas Eesti päästeingliks, kui tõrjub Bundesliga mehe Kenan Kodro löögi.

23:14
JALGPALL

Eesti teeb esimese vahetuse: sisse tuleb Joonas Tamm, väljakult lahkub Sergei Zenjov.

23:06
JALGPALL

Eesti teenib ohtlikust kohast karistuslöögi. Siim Lutsu sooritus saab vastasest rikošeti, tänu millele teenime taas nurgalöögi. Sellest saab korralikult löögile Klavan, kelle peaüritus küll väravast mööda veereb. Aga rõõm on tunnistada, et Eesti on muutunud aktiivsemaks. Eks mänguseis nõuab seda.

22:57
JALGPALL

Bosnia pääseb taas väga kergelt Eesti kaitseliini selja taha ning üks külalistest kukub teatraalselt. Venelasest väljakukohtunik penaltit õnneks ei määra.

22:55
JALGPALL

OI JEERUM KÜLL! Artur Pikk ei suuda Begovici pikka väljalööki korralikult klaarida ning pall kukub Izet Hajrovicile, kes realiseerib olukorra külmavereliselt. Selle värava ehitasime me endale küll ise.

22:52
JALGPALL

Teine poolaeg on alanud!

22:49
JALGPALL

Teistes valikmängudes on aga kamalutega väravaid löödud. Muide, Portugal on Šveitsi vastu läinud Johan Djourou omaväravast juhtima.

22:41
JALGPALL

EJLi infojuht Mihkel Uiboleht selgitab Bosnia fännide tõrvikute viskamist. Uibolehe sõnul on tegemist ultrafännidega, kes ei ela küll praegu Bosnias, vaid hoopis Skandinaavias. 

Bosnia fännid. (Martin Ahven)
22:36
JALGPALL

Siim Luts saab suts enne avapoolaja lõppu korralikult löögile, kuid Begovic püüab. Tulles tagasi ka Zenjovi võimaluse juurde, siis unustasime mainida, kuidas mees võimaluse luhtas: ta ei saanud pallile hästi pihta ning lõi üle värava.

22:30
JALGPALL

NAPIKAS! Eesti pääseb kiirele vasturünnakule, kui Henri Anier saadab palli karistusalas sisuliselt ihuüksi seisnud Sergei Zenjovile. Zenjov oli väravast kõigest mõne meetri kaugusel.

Kuigi Anieri sööt oli tugev ning pall põrkas, luhtas Zenjov fantastilise võimaluse. Eesti koondise ründaja PEAB sellise võimaluse ära realiseerima.

Sergei Zenjov. (Martin Ahven)
Loe rohkem