Korvpall

Balti liiga meeskonnad selged: Tartu Ülikool sai lihtsa grupi, Raplal on kõvasti pusimist (3)

LISA KOMMENTAAR

www13. oktoober 2017, 23:37
vaadake naljapärast,mitu mansat leedust sel aastal euroopas mängib :D viktoriini küss.jäägem enda taseme juurde ja pelagem nendega kes on.just,meie tiimidele pole nõrku vastaseid....kahjuks
seekord13. oktoober 2017, 11:16
on kaks alagruppi pealtnäha väga ebavõrdsed. Kolm eesti meeskonda ühes alagrupis ja tõenäoliselt 2 koos Barsyga ka välja kukkujad. See-eest teises alagrupis on palju kõvemad meeskonnas ja Pärnule väga lootusi ei anna ja ka Raplal saab olema väga raske. Kas lihtsalt mõistusega poleks olnud õigem neid alagruppe paika panna? Juba kasvõi sellest vaatevinklistki, et teises alagrupis võidavad meeskonnad ka rahaliselt, sest kui ei pea nii pikki sõite tegema.
est13. oktoober 2017, 10:37
eesti mansadele ei ole olemas lihtsaid alagruppe, tappa saavad igal pool, ainult omavahel võib palli veeretada. Nagu üle piiri sõidad, nii paki saad - ei ole vahet on seal vastas Läti või Leedu keskmikud, rääkimata nende tippklubidest. Ah jah nemad ju ei mängigi, ei paku pinget. Cramo saab juba mitmeid hooaegu "häid mänge" (loe suuri häbiväärseid) pakke Ühisliigas - kogume kogemusi. Hoitakse Cramot sel liigas ainult poliitilistel põhjustel, et ikka kõik Nõukogude Liidu vabariigid oleks esindatud. Eurosarjas - tugevuselt kolmandas - ei saanud eelringist edasi?! Naljanumber on see meie korvpall. Varem saime ennast lohutada Soome mansade võitmisega, nüüd saame sealt samasuguseid pakke. Ainuke lootus on, et tublid noord kes meil peale kasvavad, toovad koondise mudast välja, ei peaks ni palju piinlikkust tundam.