Foto: Kalev Lilleorg
Mitmesugust
14. oktoober 2017, 09:00

Selgeltnägija Liina Velsker: "Ma ei tea ühtegi, keda valida. Mul oli ka kodus teema, keda valida."

Nagu Eestile kombeks, on seegi valimiseelne periood võrreldes varasematega olnud ennenägematult terav – palju erinevaid jõude, vanu põletavaid küsimusi ja uusi vihaseid vastasseise, millest enamik ületab kõrge kaarega kohaliku tasandi küsimused.

Naisteleht otsustas aga vaadata valimisi läbi mängulisema võluakna ja küsida armastatud sensitiividelt, kuidas nemad näevad, mis hakkab juhtuma 15. oktoobril ja pärast seda.

Selgeltnägija Liina Velsker:

Nõiad hoolivad Eesti käekäigust, aga poliitikaväliselt. Stagnandid, kes on poliitikas selleks, et kellegi musta pesu pesta ja kedagi mustata, me kõrvaldame. Meie ei otsusta midagi, ei vali midagi, meie nõiume, et saavutada valimistel parimat.

Ma ei tea ühtegi, keda valida. Mul oli ka kodus teema, keda valida. Me pole aasta otsa teleritki vaadanud, ei tea, keda üldse saab valida. Olen poliitikas täitsa null, ei tea nimesidki, Ansipi tunnen ära, raudselt, isegi presidendi võin ära tunda, mõne üksiku veel. Olen vaid kuulnud seda, et Sõõrumaa ütles, et võttis Pätsiku (Savisaare – toim.) kampa, sest tema saab hääli ja nad saavad midagi ära teha. See on vähemalt aus vastus.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse