Kertu Laak. Foto: Robin Roots
Võrkpall
20. oktoober 2017, 23:04

VAHVA! Eesti paremaid naisvõrkpallureid tegi Meistrite liigas vägeva partii (2)

Soome klubi Salo LP Viesti ridadesse kuuluv Eesti naiste võrkpallikoondise mängija Kertu Laak tegi eile Meistrite liiga teise ringi mängus suurepärase esituse, tuues Bulgaaria klubi Plovdivi Maritza vastu naiskonna parimana 25 punkti (+15).

Salo pidi sellele vaatamata võtma vastu 1:3 (18:25, 20:25, 25:23, 21:25) kaotuse. Laak realiseeris rünnakuid 38, terve Salo naiskond 26protsendiliselt. Vastaste sama näitaja oli 41%.

Salo naiskonna peatreener Tomi Lemminkäinen kommenteeris Euroopa Võrkpalliliidu kodulehele antud intervjuus kohtumist järgmiselt: "Mäng oli tasavägine kuni teise tehnilise vaheajani. Siis muutus meie rünnak pehmeks ja meil polnud kedagi, kes oleks palli maha löönud. Peame olema paremad kaitsemängus ning servil. Eriti rahulolematu olen mee kaitse osas. Kolmanda geimi võitmine oli väga oluline, see näitas, et suudame sellest vastasest jagu saada. Võtame avamängust kaasa head asjad ning valmistume korduskohtumiseks. Tuleb meeles pidada, et meie mängijad on enamjaolt väga noored."

Korduskohtumine peetakse järgmisel kolmapäeval Soomes.

Meeste rahvuskoondise diagonaalründaja Renee Teppan ja tema koduklubi Trentino alistasid Itaalia karikavõistluste veerandfinaalis 3:0 (25:23, 25:20: 25:18) Monza Gi Groupi meeskonna. Teppan käis kolmel korral servimas ning lõi ühe ässpallingu. Meeskonna resultatiivseim oli 16 punktiga Teppani konkurent Luca Vettori. Poolfinaalis minnakse vastamisi Perugiaga.