Korvpall

7 VÕTIT | VALUS! Kalev/Cramo mängis 16punktilise kaotusseisu tasa, ent Ühisliiga võiduarvet ei avanud (8)

LISA KOMMENTAAR

Tauber24. oktoober 2017, 11:54
Kui Cramo sai vaevu Rockist jagu ,kus pooled mängijad alles lapsed siis oleks väike ime kui VTB s suudetaks kedagi üllatada.Ja mu meelest Eesti kossu vastu on lausa kuritegu hoida Tassi sugust talenti pingil. Mida Varrak ja Co mõtlevad või üritavad saavutada,aru ei saa.
Ants24. oktoober 2017, 11:11
No ikka väga masendav oli seda vaadata. Ei ole muidu Cramo fänn, aga kui Eesti klubi välisliigas esineb, hoian ikka pöialt. Aga no see...ma ei tea, nagu G4S Noorteliiga mängu oleks vaadanud kohati. Mille jaoks neid "staare" sinna meeskonda veetakse, kui neist tolku pole? Samamoodi, kahju Tassist, kes vaid pinki peab soojendama. Miks ei anta teda laenulepinguga mõnele muule klubile, kus poiss saaks tihedat praktikat ja sellega koos kogemusi. Järjekordne noor, kelle Cramo pekki keerab. Kahju.
goalpecker24. oktoober 2017, 10:51
Hmm.
No väga mannetu oli eile seda "lahingut" vaadata. Äkki ei maksta meestele palka? Või kuidas seletada, et no kohe üldse mingit mänguisu pole. Patsutame, mäng aeglane, söödud läbinähtavad. Kas keegi luges kokku mitu kiirrünnakud vastsed meile I poolajal tegid - kamaluga lihtsaid ja kergeid punkte. Asi, mida Kalevil endal arsenalis ei ole, kiirrünnak. Ja milleks Kangur tiimis? Et Eesti meistritiitel võita? Tundub nii. Nutune ning hapu lugu. Ja selle meeskonnaga tahtis Varrak meistrite liigat mängida???!!!
Positiivse poole pealt Mirkovic ja Collins... ja eestlastest väike Sokk ning Jõesaar. Kuigi taas. Viimane on ju vana Sokuga tülis ja koondises harva platsil.
Ja veel. Kahju, et Kalev Tassi enesele krabas. Pingile, käsi kõhu peal hoidma. Selline vend peaks järjest rügama. Ega kogemused muidu tule.
sats24. oktoober 2017, 10:11
miks hoitakse best before mehi.Kangur on täiesti tujutu ja aeglane ,gregori võiks väljavahetada jne...
www24. oktoober 2017, 09:59
mina sellest mansa mõttest aru ei saa,mängitakse lihtsalt osalemise pärast vtb s,sama oli ka eurosarjas.mingeid sihte,tahet jne pole.mansa ka komplekteeritud nii,et ei saagi midagi väljaspoolt eestit saavutada....või ei taheta,ei,pigem ei osata ja suudeta.jah,kohalikul mv saate võidu ilmselt,aga see ka kõik
ole24. oktoober 2017, 12:43
mureta ei tulda Eesti meistrikski,pronks on lagi.
ära jälgi paberit ,jälgi mängu
Järgmine aasta24. oktoober 2017, 00:13
Osaleb Tartu ja Rapla euros
ahhoi23. oktoober 2017, 22:18
sel aastal ei tule ühtegi võitu ilmselt, meeskond on vana ja aeglane, treenerid ideetud. järgmisel aastal võib juhtuda, et Kalevit enam liigasse ei kutsuta. Ja siis on kossuseisuga Eestis ikka väga hullusti, ala sureb enamvähem välja. Loodame, et nii ei juhtu aga praegune sats on mõttetu, paistab, et neile õpetatakse ainult söödumängu, visata keegi ei oska ega julge.