Ben Simmons.Foto: Frank Gunn
Korvpall
24. oktoober 2017, 17:37

VIDEO | NBA uustulnuk tegi karjääri neljandas mängus kolmikduubli ja tõusis vingesse klubisse

Korvpalliliigas NBA avas läinud ööl oma võitudearve noormängijatega mehitatud Philadelphia 76ers, kes oli 97:86 parem Detroit Pistonsist.76ersi eest näitasid vinget minekut nende noored mängumehed Joel Embiid, kes tõi 28 minutiga 30 punkti ja noppis 9 lauapalli ning alles oma neljandat mängu pidanud Ben Simmons, kes sai maha kolmikduubliga (21 punkti, 12 lauapalli, 10 söötu).

Simmons on nüüd esimene austraallane, kes säärase saavutusega unelmate korvpalliliigas hakkama on saanud ning oma karjääri esimese nelja mängu jooksul on võimsa statistikasaavutuseni küündinud varem vaid Oscar Robertson ja Art "Hambone" Williams. Võrdluseks, LeBron James sai oma esimese kolmikduubli alles oma teisel hooajal.

Milwaukee Bucksi särgis jätkab hullumeelset hooaja algust Giannis Antetokounmpo, kes viskas läinud ööl 103:94 võidumängus Charlotte Hornetsi vastu 32 punkti, võttis maha 14 lauapalli ja jagas 6 korvisöötu.

Hooaja esimese nelja mänguga on kreeka friigi (mehe hüüdnimi - K.J.) keskmisteks näitajateks 36,8 punkti, 10,8 lauapalli, 5,3 korvisöötu, 2,3 vaheltlõiget ja 1 blokk mängus. 

Mängude parimad hetked:


Teised öiste mängude tulemused: