Arsenali päästeingliks tõusis Edward Nketiah.Foto: PETER CZIBORRA
Jalgpall
25. oktoober 2017, 09:31

VIDEO | Üllatuslik pingipoiss päästis Arsenali, City toetus penaltitele

Inglismaal peeti eile jalgpalli liigakarika ehk Carabao Cup'i mänge. Kuigi keegi suurtest ei vääratanud nägid Arsenali ja Manchester City pallurid tavapärasest rohkem vaeva, et nõrgematest vastastest jagu saada.Arsene Wengeri hoolealused tegid esiliigaklubi Nowrichiga asjad selgeks alles lisaajal. Sealjuures nägid Kahurimehed (Arsenali hüüdnimi - K.J.) ligi tund aega vaeva, et Josh Murphy tabamus nullida. Arsenali päästeingliks tõusis lõpuks 18aastane Edward Nketiah, kes pärast 85. minutil väljakule tulemist jõudis platsil olla täpselt 15 sekundit, enne kui oma esimese puutega palli väravasse koksas. Kohtumise võiduvärava lõi seesama noor britt lisaaja 6. minutil, kui oli jällegi täpne nurgalöögi järgsest olukorrast.


Manchester City nägi samal ajal veerandfinaali edenemiseks koduväljakul ränka vaeva, et seljatada esiliiga liider Wolverhampton Wanderers.

Kodusel Ettihadil 120. minutiga paraku tabalukku ei murtud ja nii otsustati kohtumise saatus penaltitega, kus Manchesteri meeskonna sangariks tõusis kaks 11meetri karistuslööki tõrjunud Claudio Bravo.



Kolmanda tippmeeskonnana võistlustules olnud Manchester United alistas võõral väljakul kõrgliiga rivaali Swansea 2:0. Punaste Kuradite mõlema värava eest hoolitses Jesse Lingard.

 

Carabao Cupi ülejäänud kohtumised:
Bournemouth - Middlesbrough 3:1
Bristol City - Crystal Palace 4:1
Leicester City - Leeds United 3:1