Nando De Colo.Foto: Lefteris Pitarakis
Euroliiga
26. oktoober 2017, 00:02

Kõik tulemused!

CSKA murdis tulises lahingus Panathinaikose vastupanu

Korvpalli Euroliigas võõrustas Moskva CSKA päeva esimeses matšis Panathinaikost ja sai kirja kindla 81:63 võidu.

CSKA mängis soliidse edu sisse juba avaveerandil, mis võideti 27:15, poolajaks olid tablool edunumbrid 43:33. Teise veerandi lõpus keesid väljakul tunded veidi üle ning CSKA poolelt saadeti väljakult minema Nando De Colo, Kreeka klubist sai varakult puhkama James Gist.

Kuigi kolmanda veerandi lõpuks vähendas Panathinaikos vahe üheksale punktile, siis viimane veerand kuulus ülikindlalt 21:12 kodumeeskonnale.

CSKA veduriks kerkis Sergio Rodriguez, kes viskas isikliku Euroliiga punktirekordi ehk 25 silma, varasem tippmark oli 24. Lisaks jagas sama mees ka 9 korvisöötu. Kyle Hines lisas võitjate kasuks 21 punkti. Panathinaikose poolelt kogus KC Rivers 17 punkti ja 4 lauapalli.

Tabelis on CSKA-l kirjas kaks võitu ja üks kaotus, Panathinaikose vastavad numbrid on vastupidised.   

***

Istanbuli klubide vastasseisus jäi 81:70 peale Fenerbahce, kes jättis tühjade pihkudega Anadolu Efesi. Jan Vesely viskas võitjate kasuks 15 punkti ja noppis 5 lauapalli. Fenerbahcel on kirjas kaks võitu ja üks kaotus, Anadolu Efesil on võiduarve avamata.

Valencia sai samuti kirja hooaja teise võidu, kui kodus oldi 80:63 üle Baskoniast. Baskid on seni tunnistanud vaid kaotusi.

Võiduarve avas Bambergi Brose meeskond, kes oli põnevas matšis võõral väljakul 80:76 üle Malaga Unicajast. Ricky Hickman viskas võitjate kasuks 18 punkti. Mõlemal tiimil on kirjas võit ja kaks kaotust.