Nikola Milutinov oli Olympiacose resultatiivseim. Foto: Twitter
Euroliiga
26. oktoober 2017, 23:54

Võimas Olympiacos tõi alistamatu Himki viimaks maa peale

Korvpalli Euroliiga neljandas voorus läksid vastamisi kaks kaotuseta meeskonda, kui Pirause Olympiacos alistas koduväljakul kindlalt 92:75 Moskva Himki. 

Tänavu tagasi Euroliigasse pääsenud Himkil oli tänaseni laitmatu hooaeg, kui kaotatud polnud ainsatki ametlikku kohtumist. Lisaks Euroliiga kolmele võidule oli sama saldo ka Ühisliigas. 

Nüüd tõid ka kreeklased Himki tagasi maa peale, kui tegid koduväljakul sotid selgeks kolme veerandajaga. Olympiacos viskas 30 minutiga 74 punkti, millega kasvatati edu 19 punktile. Viimase veerandi venelased küll võitsid, kuid kaotusest see ei päästnud. 

Võitjate poolelt tõusis resultatiivseimaks Nikola Milutinov 17 punktiga. Himki tulemuslikuim oli Alexei Šved 23 silmaga. 

Õhtu viimases kohtumises avas võiduarve Milano Armani meeskond, kes alistas koduväljakul 78:74 Barcelona. Võõrustajate poolelt oli heas hoos Jordan Theodore, kes viskas 19 punkti. Hispaania klubile tõid Juan Carlos Navarro ja Thomas Heurtel võrdselt 13 silma. 

Nelja vooruga on Euroliigas kaotuseta vaid kaks võistkonda: Madridi Real ja Olympiacos. Sama palju on ka võiduta satse: Baskonia ja Anadolu Efesi näol. Nagu ka täna, peetakse homme neli neljanda ringi mängu. 

Tabeliseis: