Panathinaikosele võidu toonud Nikos Pappas.Foto: ANGELOS TZORTZINIS
Euroliiga
27. oktoober 2017, 23:31

VIDEO | Euroliiga tiitlikaitsjalt rebiti Ateenas viimasel sekundil võit käest

Korvpalli Euroliigas sai hooaja teise kaotuse tiitlikaitsja Istanbuli Fenerbahce, kes jäi Ateenas 68:70 alla sealsele Panathinaikosele. Võõrustajatele tõi võidu Nikos Pappase tagasihüppelt kolmene 0,5 sekundit enne lõppu. Nii Panathinaikosel kui Fenerbahcel on koos kaks võitu ja kaks kaotust.

Pappas kerkis ka ülitasavägise kohtumise suurimaks skooritegijaks, tuues Panathinaikosele 24 punkti. Kahekohalise punktisummani jõudis Ateena klubi poolelt ka Nick Calathes, kelle arvele jäi 12 silma. Fenerbahce resultatiivseim oli Jan Vesely 15 punktiga.

Pappase võidukolmene:

Teise võidu sai ka Bamberg, kui kodusaalis oldi 78:72 üle ainult kaotuseid tunnistanud Vitoria Baskoniast. Baskimaa klubi ei aidanud ka treenerivahetus - Pablo Prigionilt võttis enne mängu ameti üle Pedro Martinez.

Bambergile tõi 13 silma Dorell Wright, 12 punkti lisasid Lucca Staiger ja Leon Radosevic. Vitoria resultatiivseim oli Jayson Granger 17 punktiga.

Neljanda vooru viimases kohtumises alistas Valencia Hispaania klubide siseasjas Malaga Unicaja koguni 91:53. Samad meeskonnad kohtusid kevadel EuroCupi finaalis, siis jäi peale Malaga.

Valencia kasuks viskas Erick Green 19 punkti, Alberto Abalde arvele jäi 18 punkti. Vaid kaks vabaviset teeninud (mõlemad läksid mööda!) Malagale tõi Adam Waczynski 15 silma. Valencial on kolm võitu ja üks kaotus, Malaga seis on vastupidine.