Korvpall

Kalev/Cramo ootab valget laeva, kuid Ühisliiga mängud ei oota (5)

LISA KOMMENTAAR

Lembit30. oktoober 2017, 22:47
Kangurit pole mõtet üldse mängitada, ta ei julge korvi poole vaadatagi, punkte ei too ja sportlikku viha pole olemaski. Sellise füüsisega mees ,aga platsil on teda ikka väga vähe märgata.
Huviline fänn30. oktoober 2017, 16:50
kaks viimast mängu olid tõesti võidetavad, seejuures mõlemad. Samas on ikke hulga objektiivseid põhjuseid, mida hagu ja tuld andvad ekre-biidid võiks siiski arvestada. Esiteks ja peamisena elarvede. Arbetil oli eel,misel aastal raske trauma, ja ta ei olegi sellest välja tulnud. Tundub, et koondises põhiraskust kandvad mehed on tühjad: BC Kalev/Cramos Kangur ja Keedus, ka Sokk, Tartu Ülikoolil Talts. Ja seni on mõlemas mängus asja peesse keeranud just välismaaöased: Permi vastu Milosevic, Saraatovis Subotic. Ja Mars ei ole paraku sellel tasemel mängimiseks valmis. Seda oli ju karta. Raplas oled sa kunn, nüüd paraku ...
töötukassa30. oktoober 2017, 15:27
ootame Alarit vestlusele.pakkuda erinevaid töökohti.
Ants30. oktoober 2017, 12:26
Arbet kogub vormi juba viimased 4 hooaega. Koguaeg on üks ja sama jutt- kogub vormi. Kaua võib? Aga head aega tuleb ilmselt öelda sel hooajal playoffi kohale. Öeldakse ju ikka, et ei kaota meeskond, vaid kaotab peatreener. Mida me siit järeldame?
www30. oktoober 2017, 00:30
selle valge laevaga peaks asjalikum treener kohale purjetama,mitte skooriv tagamees,või kes iganes.mis tast kasu,kui ikka kaotatakse ?