Margus Hunt (paremal) septembris Arizona Cardinalsi vastu.Foto: Joe Robbins
NFL ameerika jalgpalli liiga
29. oktoober 2017, 22:58

Endisele koduareenile naasnud Margus Hunt ja Colts mängisid eduseisu maha

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL leiba teeniv Margus Hunt sõitis koos Indianapolis Coltsiga külla endisele koduklubile Cincinnati Bengalsile. Suurema osa mängust juhtinud Colts pidi vastu võtma 23:24 kaotuse.

Külalised olid veel seitse minutit enne lõppu ees 23:17, aga siis tegi Bengalsi äärekaitsja (!) Carlos Dunlap touchdown'i. Ühepunktilist kaotusseisu ei suutnud Colts enam tagasi teha. Samuti äärekaitsja positsioonil tegutsev Hunt suurt millegagi silma ei paistnud - korra suutis ta Bengalsi mängujuhile Andy Daltonile pihta saada, aga alles pärast õnnestunud söötu. Vähemalt sai ta rohkelt mänguaega.

Coltsi jaoks oli see kolmas järjestikune kaotus. Eriti õnnetult läks Indianapolise klubil eelmisel nädalal, kui Jacksonville Jaguarsile jäädi alla koguni 0:27. AFC lõunadivisjonis on Colts kaheksast mängust võitnud vaid kaks (neist üks lisaajal) ja sellega ollakse oma divisjonis kindlalt viimasel kohal. 

Hiilgavalt pole hooaeg alanud ka Bengalsi jaoks, sest AFC põhjadivisjonis ollakse seitsmest mängust saadud kolme võiduga nelja tiimi hulgas kolmandad. Edestatakse vaid NFLi nõrgimat meeskonda Cleveland Brownsi.