Korvpall

Platsilt minema kõndinud Vytautase peatreener: üks kohtunik vältis mind, teised kaks lagistasid naerda (8)

LISA KOMMENTAAR

Nojah1. november 2017, 18:37
Eesti kohtunike ebaausus on juba üldteada. Aeg midagi ette võtta või ootame €uroliidu sanktsioone?
pallur1. november 2017, 14:06
See treener on ka Leedu liigas samasugune hullumeelne!
Olin kohapeal...1. november 2017, 13:42
Sai ikka tsirkust ilm rahata!!!
to est1. november 2017, 13:30
Ju siis meie kohtunikud vastasid samaga!
mina1. november 2017, 13:29
Kui kohtunikke pole,siis lõpetage see Balti liiga!!
närvid-närvid1. november 2017, 12:34
Paras nutulaul see tekst. Kõik kiusasid. Ka üleeile ei olnud see mees mitte millegagi rahul. Kus otsast see siis mängijate tahe oli väljakult lesta tõmmata? Peatreeneri käsk oli raudselt, emotsionaalselt tõmbas mehi käega kaasa väljakult lahkuma. Ja seda ta ise muidugi ei näe, kui Dorbekule küünarnukiga pähe virutatakse? Ei näe. Tõenäoliselt seda juttu Leedus nüüd usutaksegi.
mnjh1. november 2017, 12:31
tegelikkuses on see et kohtunikud ei olnud suutelised mängu ohjama , ja juba ammu olex aeg need kohtunikud maapeale tooma,küll ei tohi mängijd kohtunike aadresil oma välja ytlema ja treenerid peavad vait olema, nagu nad need kohtunikud olex mingid pühalehmad, vaadates eesti liigatki on kohtunikel teatud pesoonidel kas mingi vaikne kana mõne mängijaga ,et eos võtab mängijal isu ära ja nii pea kui kasvvõi pilguga mängija tapab kohtuniku ,järgneb tehniline ,mõnes mängus laseb sama kohtunik jõulisemat mängu teises iga puude on vile
est1. november 2017, 12:06
Mängu ei vaadanud, ei oska kommenteerida, aga see, et Leedu kohtunukid on neutraalsed - no tule taevas appi. See on ju üldtuntud tõde, et Leedus vilistatakse omade poolt. Mis maailmas see mees elab? Jah reeglina ei olegi vaja leedukatel omade poolt vilistada kui mäng käib Eesti meeskonnaga, sest meie kossumehed saavad alati tappa kui piiri ületavad.