Tulises duellis jäis peale Bamberg. Foto: Twitter
Euroliiga
2. november 2017, 21:42

Saksamaa korvpalli valitseja teenis Euroliigas ülimagusa võidu, valitsev meister uuele tulijale ei halastanud

Korvpalli Euroliigas alustati täna viienda vooru kohtumistega, kui avamängus alistas Bambergi Brose võõral väljakul 75:69 Crvena Zvezda.

Mõlema meeskonna saldo oli enne tänast kohtumist 2-2. Arvestades, et mõlema soov on jõuda põhiturniiril kaheksa parema hulka, oli juba tänasel kohtumisel suur kaal. 

Kohe mängu algusest said paremini minema külalised, kui avaveerand võideti 30:18. Bamberg suutis vahet stabiilselt hoida kuni viimase neljandiku keskpaigani, kui võõrustajad jõudsid vaid kahe punkti kaugusele. Sakslastel oli aga vastus olemas, kui kiire 6:0 spurdiga kohtumise saatus otsustati. 

Võitja resultatiivseim oli Augustine Rubit 15 punktiga. Crvena Zvezda parim oli taaskord võistkonna liider Taylor Rochestie 22 silmaga.

Samal ajal peetud kohtumises teenis vajaliku võidu valitsev meister Fenebahce, kes alistas koduväljakul 79:66 Valencia. Tänavu taas Euroliigas pallivad Hispaanlased olid enne tänast teeninud vaid ühe kaotuse.

Võitjatele tõi edu meeskondlik tegutsemine, kui kahekohalise punktisummani jõudis viis mängijat. Parimana sai Luigi Datome kirja 16 punkti. Valencia poolelt viskas Fernando San Emeterio 11 silma.

Täna õhtul peetakse Euroliigas veel kolm kohtumist, homme ülejäänud viienda vooru mängud.

Tabeliseis: