Rimo Hunt (paremal)Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
4. november 2017, 16:23

Levadia kapten Rimo Hunt: tiitel jäi omavahelistesse mängudesse (2)

FC Levadia kogus tänavu Premium liigas 84 punkti, mis andis meistrivõistlustel FC Flora (90 punkti) järel teise koha. Erinevalt aastatagusest ajast ei jäänud Levadia kapten Rimo Hunt hõbemedaliga rahule.

"Olukorrad ei ole võrreldavad," lausus Hunt pärast tänast Floraga tehtud 0:0 viiki. "Eelmisel aastal oli meil oluliselt keerulisem seis. Hõbe oli täitsa rahuldav, tänavu enam nii öelda ei saa."

Levadia loovutas tänavu tagumisele kuuikule üheksa punkti (2x 0:0 Narva Transiga, 1:1 Sillamäe Kaleviga, 0:1 kaotus Viljandi Tulevikule), mida on seitsme võrra enam kui meister Flora (2:2 viik Tulevikuga). Mille taha nood mängud läksid?

"Sillamäe viik, see selleks. Selliseid mänge ikka tuleb. Raske on mängida halva väljaku peal. Aga meil ei olnud loosiõnne karikasarjas. Mängisime alguses ainult meistriliiga klubidega. Kaks päeva enne Viljandi mängu (mängude vahel oli kaks puhkepäeva - M.T.) mängisime [karikasarjas Sillamäe Kaleviga] 120 minutit.

Siis läksime veel puuduliku koosseisuga Viljandisse, kus kohtunik tegi konkreetselt mängu ära. Siin ei ole täna kellelgi küsimust. Leiutas nullkoha pealt penalti välja. Ja nii ta on. Muidugi võime rääkida, et me oleks pidanud ära lööma. Aga eks raske oli ka. Eelmine mäng oli jalgades ja ühel meeskonnal kukkus ära, teisel mitte. Sealt hakkas natuke nihu vedama.

Aga ma ei paneks tiitlit sinna. Pigem jäi see omavahelistesse mängudesse Floraga (neli viiki - M.T.). Läksime kahes mängus juhtima ja nad suutsid viigistada. Eriti kahju on sellest, et 3:1 edu maha mängisime. Ka kodus 0:0 (mitte täna - M.T.) oli täitsa meie mäng, lihtsalt ei kukkunud sisse."

Ka tänane mängupilt ja väravavõimaluste tekitamine oli Hundi hinnangul Levadia kasuks.

Isiklikus plaanis hindas 20 väravat ja 12 resultatiivset söötu andnud Hunt hooaega heaks.