Martti Juhkami Kert Toobalile hõlpu ei andnud. Foto: TLMVolley
Võrkpall
5. november 2017, 12:45

Eesti võrkpallurite duell Prantusmaal: Martti Juhkami pikendas Kert Toobali õnnetut seeriat

Prantsusmaa võrkpalli kõrgliigas läksid vastamisi kahe eestlase koduklubid, kui Martti Juhkami Tourcoing alistas 3:1 Kert Toobali ja Rennes´i. 

Ühtlasi jätkub tänavuseks hooajaks meistriliigasse tõusnud Rennes´i õnnetu seeria, kui nelja mänguga on võidu- ja punktiarve avamata. Ainsa nulli pea oleva meeskonnana ollakse kindlalt viimased. Tourcoing neljast mängust võitnud pooled, mis asetab nad kuuendaks. 

Eilses omavahelises kohtumises oli Juhkami meeskonna kolmas skooritegija, kui sai kirja 13 punkti. Nurgaründaja lõi 27 tõstest punktiks 12 (44,44%) ja lisas ühe serviässa.

Toobali arvele jäi kaks punkti, millest üks tuli pallingult. Samuti lõi sidemängija punktiks ühe tõste. 

Andri Aganitsa heast partiist jäi väheks, et aidata Montpellier võiduni. Eesti koondise temporündaja sai 2:3 kaotusmängus Chaumont´i vastu kirja 13 punkti. Rünnakul lõi ta maha 12 tõstest 9 ning lisas 4 blokipunkti. See oli meeskonnale hooaja esimeseks kaotuseks, kuid esikohalt see neid ei kukutanud. 

Napi kaotuse teenis ka Ardo Kreeki leivaisa Paris Volley, kes jäi 2:3 alla Toulouse´ile. Eestlane ravib endiselt puusavigastust. 

Tabeliseis: