Korvpall
6. november 2017, 11:32

VÄGEV! Rauno Nurgeri ülikooli liigitatakse hooaja eel favoriitide sekka

Ameerika üliõpilaskorvpalliliiga NCAA hooaeg saab alguse reedel ning tänavu on ookeani taga pallimas kolm meie meest: Maik-Kalev Kotsar, Rauno Nurger ja Taavi Jurkatamm.ESPN reastas tulevaseks hooajaks kõik 351 ülikoolimeeskonda ühte tabelisse ning meie suureks rõõmuks võib Rauno Nurgeri alma materi Whichita State'i leida teiselt positsioonilt. Shockersi kasuks räägib täies koosseisus naasev algviisik, mis eelmisel hooajal 36st mängust 31 võitis. Tabeli eesotsas olevad tiimid ongi saanud hea koosluse juba kogenud ülikoolipalluritest ja mängijatest, kelle jaoks on tegemist vaid vaheaastaga enne NBAsse siirdumist. 

Kui Rauno Nurgeri ülikooli võib leida teiselt kohalt, siis Kotsari South Carolina Gamecocksi hinnatakse tugevuselt 40. meeskonnaks ning Jurkatamme San Francisco Donsi 107. ülikooliks.

Tuleval aastal Ameerikasse siirduva Matthias Tassi alma mater (Saint Mary's Gaels) paikneb hetkel 21. kohal ning Carlos Jürgensi (Oral Roberts Golden Eagles) meeskond 251. tabelireal, kuid järgmiseks hooajaks võivad meeskondade kohad pingereas märgatavalt muutuda.