Kristaps Porzingis (#6). Foto: Andres Kudacki
Korvpall
8. november 2017, 10:18

VIDEO | LOOM! Kristaps Porzingis blokeeris kolme sekundi jooksul kolm vastase pealeviset

Läti korvpalli au ja uhkus Kristaps Porzingins jätkab NBAs võimsalt, kui ta aitas oma koduklubi New York Knicksi 118:113 võiduni Charlotte Hornetsi üle. 

Lõunanaabri arvele kogunes 28 mänguminutiga üleplatsimehena 28 punkti ja viis lauapalli. Porzingise kohtumise üks vägevamaid hetki oli aga esimese veerandaja lõpus, kui ta blokeeris lühikese aja jooksul Cody Zelleri kolm järjestikust pealeviset. 

Knicks on lätlase vedamisel alustanud hooaega üle ootuste hästi, kui kümnest mängust on võidetud kuus. Resultatiivselt hooaega alustanud Porzingis on keskmiselt 30 silmaga NBA teine punktitooja, enamat on suutnud vaid Giannis Antetokounmpo (31,9). 

Kreeklaste imemees oli läinud ööselgi vägevas hoos, kui viskas Milwaukee Bucksi 119:124 kaotusmängus Cleveland Cavaliersi vastu 40 punkti. Lebron James vastas sellele 30 silma, 8 lauapalli ja 9 resultatiivse sööduga. 

Kahtlemata väärib märkimist ka 22aastase serblase Nikola Jokici tegutsemine. Keskmängija viskas Denver Nuggetsi 112:104 võidumängus oma karjääri punktirekordi 41. Lisaks hankis ta ka 12 lauapalli ja andis 5 resultatiivset söötu. 

Kõikide läinud öiste kohtumiste tulemused: