Ben Simmons on üks neist, kelle särk lihtsalt tükkideks lagunes. Foto: Twitter
Korvpall
8. november 2017, 12:36

Mis toimub? NBA pallurite särgid purunevad uskumatult kergelt! Nike otsib lahendust

Pole mingi saladus, et spordirõivad arenevad tohutul kiirusel ja soorituse parandamiseks on riideesemete valmimisel suur osa tehnoloogial. Nõnda näeb ka Nike kõvasti vaeva, et NBA korvpalluritele võimalikult vägevad vormid valmistada. 

Eelkõige tuleb leida tasakaal riideeseme mugavuse, liikuvuse ja õhulisuse vahel. Paljud mängijad on tehtud tööd kiitnud, ent tänavuse hooaja alguses on tulnud välja suur murekoht. Nõnda kõrgtehnoloogilised vormid pole eriti vastupidavad. 

Nimelt on lühikese ajaga ootamatult kergelt purunenud nii mõnegi palluri mängusärk. 

Nõnda juhtus Tyler Ennisega: 

Sarnane saatus tabas ka LeBron Jamesi: 

Ja Draymond Green´i: 

Sarnaseid näiteid leiab tänavusest hooajast veelgi. Nike tunnistab, et vormid peksid vastupidavamad olema ja selles suunas töö käib. 

"Asetame alati oma töös sportlase esikohale ja teeme kõik, et pakkuda parimat võimalikku toodangut," seisis suurkompanii teates. "Uued särgid on kergemad, mobiilsemad ja higile vastuvõtlikumad. Oleme saanud mängijatelt väga head tagasisidet. 

Kahjuks on mõne palluri särk liiga lihtsalt purunenud. See on probleem ja üritame seda likvideerida nii kiiresti kui võimalik. Rõivaste kvaliteet ja sooritusvõime on meie jaoks kõige tähtsam. Teeme kõik, et tulevikus NBA mängijate särgid nii kergelt katki ei läheks."