Taani jalgpallikoondise suurim täht Christian Eriksen (punases) iirlaste vastu. Foto on tehtud paari avakohtumises.Foto: LARS MOELLER
Spordivaria
14. november 2017, 22:14

NII SEE JUHTUS | Sport 14.11: Põnevad korvpallilahingud ja Taani pääs MMile (1)

Tere ka Õhtulehe sporditoimetuse poolt! Sporditeisipäev sai tõelise hoo sisse õhtul, kui Tartu Ülikooli korvpallimeeskond võttis Balti liigas vastu Tallinna Kalev/TLÜ. Samad tiimid on sel hooajal juba kohtunud ja siis jäi Eesti liiga raames peetud mängus peale Tallinna esindus. Loomulikult hoidsime silma peal ka teistel tähtsamatel - jalgpalli MMi play-off, korvpalli Euroliiga - sündmustel!
00:03
HEAD ÖÖD

Sellega tõmbame tänasele spordipäevale ka joone alla. Kohtumiseni juba hommikul.

00:02
KORVPALLI EUROLIIGA

Kaunase Žalgiris (4-3) alistas lisaajale läinud kohtumises võõrsil 85:83 Malaga Unicaja (3-4). Sealjuures mängis Žalgiris viimasel veerandajal maha 11punktilise kaotusseisu, Leedu au ja uhkusele tõi võidu Edgaras Ulanovase lõpusekundivise.

21 punktiga tõusis Žalgirise skoorikuningaks tagamees Kevin Pangos. Ray McCallum tõi Unicajale 19 silma.

23:32
JALGPALL

Taani võidab kohtumise 5:1, Nicklas Bendtner realiseerib penalti.

23:21
KORVPALLI EUROLIIGA

Baskonia (2-5) alistas Madridi Reali (4-3) suisa 105:75. Sarnaselt Panathinaikos-Himki mängule otsustasti ka selle kohtumise saatus esimestel minutitel, kui Baskonia haaras 27:5 eduseisu. Baskimaa klubi eest tõid lausa üheksa mängijat vähemalt kaheksa punkti, 15 silmaga oli resultatiivseim Rodrigue Beaubois.

Rodrigue Beaubois (palliga). (NATALIA KOLESNIKOVA)
23:15
JALGPALL

Eriksenilt kübaratrikk! Iirimaa keskkaitsja ei suuda palli klaarida, lahtise pallini jõuab esimesena Eriksen, kes selle hirmtugeva löögiga võrku kihutab.

23:04
JALGPALL

Jälle Eriksen! Taani läheb Iirimaa vastu 3:1 juhtima ning jala saab taas valgeks Christian Eriksen. Mees põrutab sisse järjekordse kauglöögi, samuti umbes 16 meetri pealt.

23:01
KORVPALL
22:44
KORVPALL

Äsja on lõppenud esimene Euroliiga õhtune kohtumine: Istanbuli Anadolu Efes alistas võõrsil Tel Avivi Maccabi 89:72. Üleplatsimeheks tõusis 31 punktiga Errick McCollum, kes tabas kaheksa kolmepunktiviset.

22:18
JALGPALL

Taani lööb teise veel! Yussuf Poulseni hea surve aitab taanlastel palli võita ning mänguvahend jõuab Eriksenini, kes 16 meetri pealt kauni löögi lati põrkest võrku saadab. Taani juhib 2:1.

Taani jalgpallikoondise suurim täht Christian Eriksen (punases) iirlaste vastu. Foto on tehtud paari avakohtumises. (LARS MOELLER)
22:15
JALGPALL

Taani viigistab ning pääseks praeguse seisuga MMile! Christain Eriksen mängib nurgalöögi lahti Pione Sistole, kes jõuab palliga kasti ning söödab selle Londoni Chelsea keskkaitsja Andreas Christensenile. Taanlane saab ei tee küll puhast puudet, aga tänu postipõrkele läheb nahkkera sisse ning seis on 1:1 viigis!

21:53
JALGPALL

Iirimaa juhib! Võõrustajate karistuslöök lendab ohutult Taani kaitse suunas, kuid üks taanlane saab jala pallile sedavõrd õnnetult vahele, et see lendab õhku ning kõige kõrgemale hüppab iirlaste keskkaitsja Shane Duffy, kes palli peaga võrku suunab.

Shane Duffy (paremal). (Gregers Tycho)
21:32
TENNIS
21:04
KORVPALL

Rapla kaotas Balti liigas 72:97 Jurmalale.

Aga korvpallifännid pööravad nüüd pilgud Euroliiga suunas, kus peetakse täna neli kohtumist: Tel Avivi Maccabi - Istanbuli Anadolu Efes, Ateena Panathinaikos - Moskva oblasti Himki, Baskonia - Madridi Real, Malaga Unicaja - Kaunase Žalgiris.

20:35
KORVPALL
19:44
KORVPALL

Eesti klubide osalusel peetav Balti liiga kohtumine on jõudnud poolajapausini: Tartu Ülikool juhib TLÜ/Kalevi vastu 44:31. Teises kohtumises on Rapla Jurmala vastu 24:26 kaotusseisus, poolajapausini on minna 4.54.

19:30
TENNIS
Roger Federer. (ADRIAN DENNIS)
18:57
SPORDIVARIA
18:21
KORVPALL
Juan Carlos Navarro. (Emrah Gurel)
17:55
JALGPALL
MMi pall. (Alar Truu)
17:32
KORVPALL
Gert Kullamäe. (MARGUS ANSU)
Loe rohkem